ramix 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلا م من افزونه پاپ آپ رو دانلود کردم ولی نمی تونم چطوری راه اندازی کنم .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دوست عزیز از قسمت نصب الحاقات ابتدا افزونه را نصب کرده بعد به قسمت مدیریت ماژول ها رفته و اون رو فعال کرده و موقعیت قرار گیری در قالب سایت را برایش تعریف کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramix 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دوست عزیز از قسمت نصب الحاقات ابتدا افزونه را نصب کرده بعد به قسمت مدیریت ماژول ها رفته و اون رو فعال کرده و موقعیت قرار گیری در قالب سایت را برایش تعریف کنید . فعال می کنم تنظیماتش رو هم اعمال می کنم ولی اثرش رو نمی بینم .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در خرداد 90 سلام چک کلی ، پاکسازی کش جوملا ، صفحات باطله ، و کش مرورگر یادتون نرفته که؟!! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramix 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام چک کلی ، پاکسازی کش جوملا ، صفحات باطله ، و کش مرورگر یادتون نرفته که؟!! :thankyou: همه انجام شد ولی بازم کار نمی کنه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام با قالب پیشفرض جوملا تست کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 یک سوال چطور میتونیم بگیم یک لینک که تو مطلب داریم و میخواهیم وقتی کلیک بشه این پاپ آپ باز شده و اون لینکو که مربوط به یک سایت دیگس تو خودش نشون بده؟ ممکنه دوستانی که با این پاپ آپ کار کردن راهنمایی کنم وقتی داریم مطلبو مینویسیم باید اینو بهش نصبت بدیم و اگه آره چه جوری یا نمیدونم دیگه چجوری میشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 لطفا سوال خود را جداگانه مطرح كنيد.براي اينكار بايد از پلاگين هاي اديتور jce استفاده كنيد به نام مديا باكس! مسير تاپيك سوال كننده اصلي را تغيير ندهيد تا به جواب خود برسد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر