s_hamed_h 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام به دوستان عزیز سرور سایت من parallel 10.2 هستش و IIS6 داره. وقتی تنظیمات sef را در جوملا فعال می کنم ، خطای 404 میده. یک هفته است تو فرووم های داخلی و خارجی می گردم، اما متاسفانه راه حلی پیدا نکردم که مشکلم را حل کند. از فایل .htaccess و web.config نیز استفاده کردم، اما نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام به دوستان عزیز سرور سایت من parallel 10.2 هستش و IIS6 داره. وقتی تنظیمات sef را در جوملا فعال می کنم ، خطای 404 میده. یک هفته است تو فرووم های داخلی و خارجی می گردم، اما متاسفانه راه حلی پیدا نکردم که مشکلم را حل کند. از فایل .htaccess و web.config نیز استفاده کردم، اما نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید. دوست عزیز شما خلاف مقررات عمل کردید و از یک موضوع 2 بار ارسال کردید. مشکل شما از طرف سرور میباشد با ادمین سرورتون تماس بگیرید. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s_hamed_h 0 ارسال شده در خرداد 90 مرسی:dodgy: بسیار متشکر از راهنمایی هوشمندانه شما دوست عزیز:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر