msn0098 11 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من یک قالب طراحی کردم آدرسش اینه www.313sardar.ir زیر منو ها انگار نمایش داده نمیشه میشه توضیح بدین چرا؟ همینطور میخوام جای بالا ی موقعیت ها که رنگ عادی هستش مثل بکگراند"آخرین مطالب""آخرین اخبار و........ عکس باشه نه رنگ عادی فکر کنم باید تو آرتیستر مشکلش رو برطرف کنم اگه بگینممنون میشم در ضمن این اولین طراحیم با آرتیستر بوده نظرتونو بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود به مدیریت ماژل ها برو و ماژلی که منو مورد نظر را نمایش میده انتخاب کنه در قسمت چپ صفحه قسمت پارامتر ها نمایش زیر منو ها را فعال کن تغییر عکس بالای منو را باید توی نرم افزار درست میکردی. ولی الان پوشه images قالب را ویرایش کن. سعی کن طراحی با نرم افزار های دیگر را بیاموزی چون ارتیستر استاندارد نیست. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 البته باز شدن زیر منوها باید در قالب تعریف شده باشه و یا اینکه از ماژول برای این کار استفاده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 البته باز شدن زیر منوها باید در قالب تعریف شده باشه و یا اینکه از ماژول برای این کار استفاده بشه دوست من قالب های طراحی شده با ارتیستیر این آپشن را داره که زیر منو هاش باز شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر