omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود من یه سایت جهت رزرو ویزا دارم طراحی میکنم که فقط یه سری نمایندگی های شرکت میتونن به تعداد نا محدود ویزا رزرو کنند. دسترسی رزرو برای عموم محدوده و هیچ فرم یبت نام در سایتی توی سایت وجود نداره. تا به اینجا با فرم سار های قوی جوملا میشه کار کرد و لی مسئله مهم اینجاست که نمایندگان میتونن فیلد رزرو های قبلی را ویرایش کنند. اگر کسی چنین چیزی شراق داره حتی اگر خارجی هم بود مهم نیست معرفی کنه من فارسسی میکنم بعد استفاده توانجمن بانام فرد معرف درج میکنم..... ایا rs member این امکانات رادارد. پیشا پیش سپاسگذارم و یه موضوع دیگه: آیا rsform poro امکان ویرایش فیلد ها را پس از ارسال داره. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 با سلام فابریک این کار را انجام میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 خیلی ممنونم اقای تهرانی ولی فابریک تو سایت شما برای اعضا میباشد میشه نسخه از این فرم ساز را به من بدین یا مجدداً فارسی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 درود میتونید از سایتش بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 jform امکان ویرایش فرم رو بعد از ارسال توسط کاربر پر کننده اون داره باید نوع فرم رو پروفایلانتخاب کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 jform امکان ویرایش فرم رو بعد از ارسال توسط کاربر پر کننده اون داره باید نوع فرم رو پروفایلانتخاب کنی دوست من من یه فرم ساز حرفه ای میخوام و مجبورم فابریک را فارسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر