semac 4 ارسال شده در تیر 89 سلام دوستان يه سوالي كه چند وقتيه ذهنم رو مشغول كرده اينه كه: با وجود كامپوننت هاي انجمن سازي كه براي جوملا منتشر شده، چرا اكثر حرفه اي هاي جوملا (مثل آقاي تهراني و چند نفر ديگه) يه انجمن جدا در كنار سايت جوملاييشون راه ميندازن؟ كامپوننتاي انجمن ساز جوملا(مثل Agora , Kunena , ccBoard ) چه امكاناتي كمتر دارن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام سئوال بسیار خوبیه semac جان ببین چند تا دلیل داره 1- اولیش اینکه خود جوملا سنگینه انجمن ساز ها هم از دیتا بیس استفاده میکنن در نتیجه سایت دیگه خیلی سرعتش کند میشه 2- دومیش اینه که اکثر انجمن ساز های جوملا با تعدد کاربر بهم میریزن و نمیشه ریسک استفاده از آن ها کرد 3- امکانات انجمن ساز های حرفه ای خیلی بیشتره 4- امکان تبدیل انجمن ها به دیگر وجود داره اما امکان تبدیل انجمن ساز های جوملا به مثلا vb وجود نداره 5- اگر به سایت دچار مشکل بشه انجمن ثابت مینونه و بر عکس اما با استفاده از انجمن ساز های جوملا این مورد به هم وابسته هستند که باز هم ریسک را بالا میبره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در تیر 89 2- دومیش اینه که اکثر انجمن ساز های جوملا با تعدد کاربر بهم میریزن و نمیشه ریسک استفاده از آن ها کرد اين دومي از همهش تكان دهنده تر و دردناك تر بود! يه سوال تكميلي: سايت اصلي جوملا (joomla.org) هم فروم داره؛ پايينش نوشته با phpbb ساخته شده. الان اينا از كامپوننتphpbb استفاده كردن يا اينكه از اسكريپت phpbb موازي استفاده كردن؟ اگر از كامپوننت phpbb استفاده كرده باشن، ميشه گفت كه phpbb مشكل نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام کامپوننتی به عنوان phpbb وجود نداره این انجمن ساز است که جومفا هم از اون استفاده میکنه اما به نظر من امکانات mybb از همه بیشتره و صد البته vb متاسفانه زمانی که من میخواستم این انجمن را راه اندازی کنم هاست وارز نداشتیم . اما الان در سرور های جومینا هاست میتونید vb هم نصب کنید و هیچ مشکلی هم نخواهید داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام من تو این زمینه زیاد پرس و جو کردم ولی نتیجه جالبی نداشت: چه جوری میشه کاری کرد که کاربران جوملا و انجمن (چه phpbb یا mybb یا vb و...) یکی باشن یعنی یه کاربر هرجا ثبت نام کرد خود به خود جای دیگه هم ثبت نام بشه. ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام برای این کار باید دیتابیس های عضویت به وسیله یک پلاگین شناسونده بشه. مثلا پلاگین عضویت جیمیل در جوملا هست که می توانید با یوزر جیمیلتون وارد بشید. برای اونها هم باید پلاگینش را پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 جناب قادری بسیار ممنونم پلاگینی که گفتید رو از کجا پیدا کنم؟ (با چه عنوانی سرچ کنم؟) فارسیشم هس؟ کار کردن باهاش راحته؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hamed 0 ارسال شده در مرداد 89 http://extensions.joomla.org/extensions/3723/details نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در مرداد 89 با سلام شما در يكي از تاپيكهاي بالا نوشته ايد كه الان ميشود از Vb استفاده كرد مي خواستم ببينم چگونه مي توان از اين انجمن ساز استفاده كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام برای یکی کردن اعضای جوملا و برنامه های مختلف jfusion یک نمونه رایگان و خوب هست و من فارسی سازیش رو هم شرووع کردم اگر در سایت مرکزیش چک کنید یک پروژه تحت نام فارسی با نام کاربری خودم ایجاد شده. انشالله به زودی فارسی این کامپوننت رو خواهید دید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر