Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 90 سلام. من حدود سه ماه پیش با کامپوننت xmap 2 یک نقشه برای سایتم ساختم.بعد ازاین کار بازدید های سایتم بیشتر شد!بعد از مدتی دیدم که بازدید های سایتم کم شده است.به سراغ نقشه سایت رفتم و دیدم که درست کار نمی کند. کامپوننت و همچنین چند جدول که در دیتابیس بود پاک کردم.سپس آخرین نسخه انگلیسی را از سایت joomla.org دانلود کردم.(نسخه 2.11) بعد روی سایتم نصب کردم.بعد از ساختن نقشه باز هم همین مشکل پیش آمد! آدرس نقشه اچ تی ام ال: http://www.matlabha.ir/index.php?option=com_xmap&sitemap=1 آدرس نقشه ایکس ام ال: http://www.matlabha.ir/index.php?opt...map=1&view=xml مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام مهدی جان متاسفانه هیچکدوم از لینک هایی که گذاشتی باز نمی شن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 با سلام احتمالا شما از acesef استفاده نمی کنید ؟ اگر استفاده میکنید اون رو غیر فعال کنید ببینید چی میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 90 همانطور که گفتم از کامپوننت xmap استفاده می کنم. غیر فعالش کردم ولی خطای 404 داد.دوباره فعالش کردم ولی همان مشکل را دارد. مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز این نشون میده ولی به هم ریخته شما جداول مربوط به این افزونه رو چک کنید ببیند utf8 هست اگه نبود اونها رو تغییر بدید درپناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 90 به نظر می آید ANSI باشد. چگونه میتوان فهمید که اندودینگش چیست؟ آیا می توان در phpmyadmin تغییرش داد؟چگونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما اول وارد phpmyadmin میشید. و دیتابیس مورد نظرتون رو انتخاب میکنید بعد از این کار لیست جداول مربوط به سایتتون در ستون سمت چپ لیست میشن جدول مربوط به افزونه مورد نظر رو انتخاب میکنید بعد در تب بالا قسمت structure رو انتخاب میکنید بعد از این کار پایین این جدول check all رو انتخاب میکنید تا همه سطر های جدول انتخاب بشن حالا شکل مداد پایین جدول رو انتخاب کنید(edit) حالا در صفحه ای که باز میشه در ستون collation به جای گزینه پیش فرض گزینه utf8_general_ci رو انتخاب کنید و دکمه save در پایین صفحه رو بزنید در این صورت مشکلتون حل میشه. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در دی 90 سلام شما اول وارد phpmyadmin میشید. و دیتابیس مورد نظرتون رو انتخاب میکنید بعد از این کار لیست جداول مربوط به سایتتون در ستون سمت چپ لیست میشن جدول مربوط به افزونه مورد نظر رو انتخاب میکنید بعد در تب بالا قسمت structure رو انتخاب میکنید بعد از این کار پایین این جدول check all رو انتخاب میکنید تا همه سطر های جدول انتخاب بشن حالا شکل مداد پایین جدول رو انتخاب کنید(edit) حالا در صفحه ای که باز میشه در ستون collation به جای گزینه پیش فرض گزینه utf8_general_ci رو انتخاب کنید و دکمه save در پایین صفحه رو بزنید در این صورت مشکلتون حل میشه. در پناه حق... آقای مرادی عزیز تمام جداول موجود در دیتابیس که مربوط به xmap میشد رو از swedish coalition به Ut8-general-ci تغییر دادم اما همچنان مشکل نقشه سایت رو دارم: هنگام کلیک کردن روی نقشه ای که xmap میده این پیغام نمایش داده میشه: XML Parsing Error: no element found Location: http://lgcenter.ir/sitemap-xml.html?sitemap=1 Line Number 22' date=' Column 1[/b']: هرکاری تو تنظیمات کردم درست نشد. لطفاً راهنمایی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در دی 90 اگر کسی از دوستان راه رفع مشکل فوق رو میدونه لطفاً اعلام کنه! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در دی 90 سلام. حتما شما در مدیریت این کامپوننت ، منو ها را بهش اضافه نکردید. این کارو بکنید درست خواهد شد. در ضمن آدرس xml نقشه سایت شما با کامپوننت xmap این می شود: www.example.ir/?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml در ضمن کامپوننت سئوی شما نیز دخالت می کند.غیر فعال کنید ببینید درست می شود یا نه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در دی 90 سلام. حتما شما در مدیریت این کامپوننت ، منو ها را بهش اضافه نکردید. این کارو بکنید درست خواهد شد. در ضمن آدرس xml نقشه سایت شما با کامپوننت xmap این می شود: www.example.ir/?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml در ضمن کامپوننت سئوی شما نیز دخالت می کند.غیر فعال کنید ببینید درست می شود یا نه. موفق باشید. با سلام منو رو ذخیره کردم اما بازهم همون پیغام رو دارم. از sh404sef برای سئو استفاده میکنم. از طریق quick start ، قسمت enable url optimization رو yes کردم که فکر کنم غیر فعال شده. اما بازهم مشکل پابرجاست! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در دی 90 سلام. اگر می خواهید اطلاعات بفرستید تا برسی کنم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در دی 90 سلام. اگر می خواهید اطلاعات بفرستید تا برسی کنم. موفق باشید. ممنون پ.خ شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebr11mohammad 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بنده کامپوننت نقشه سایت رو نصب میکنم ولی فقط HTML Sitemap میده و XML Sitema رو نمیده و خطای زیر رو میده: XML Parsing Error: no element found Location: http://www.mysite.com/index2.php?option=com_xmap&view=xslfile&tmpl=component Line Number 269, Column 8: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر