marjijak 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان من یه ماژول میخوام ک مثل سایت irandream.com آگر نگاه کنید میبینید ک مطالبشو تو چهار ستون دسته بندی کرده .حالا منم میخوام سایتمو اونطوری کنم ولی موقعیت های قالبم هیچکدوم اینجوری نیست که این چهار تا ماژول رو کنار هم مثل این سایت بزارم.لطفا راهنماییم کنید ک چطوری باید این کارو بکنم؟ موقعیت های قالب من اینجوریه: البته اون ماژول ja-catslwi ب خوبی کار نمیکنه.ی ماژول میخوام ک مثل اون باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود دوست من شما یا باید قالبت رو عوض کنی یا چند موقعیت در قالبت ایجاد کنی. که اگر خواصتی قالبت را عوض کنی تو بخش درخواست ها توضیح دقیقی از انچه میخوای بده. پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjijak 0 ارسال شده در خرداد 90 داداش مشه بگید چجوری باید واسه قالبم موقعیت ایجاد کنم؟ممنون *** لطفا طبق قوانین انجمن عمل کنید*** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 برای ایجاد موقعیت باید ساختار قالب را تغییر دهید و باید css بلد باشید *** موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در خرداد 90 دوست من فکر می کنم اگر قالبت را عوض کنی راحت تر باشی تا بخواهی موقعیت اضافه کنی . آن وقتی که برای اضافه کردن موقعیت و تنظیم و بهین کردن آن برای افزونه های سایت می گذاری می تواند تا آنجا ادامه پیدا کند که بخواهی یک قالب را از نو بزنی ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر