amira4 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان من میخوام این قالب رو دانلود کنم ولی میگه باید عضو بشی از کجا باید عوض بشم ؟! چرا تو سایتتون یک آیکون ثبت نام نمیزارید !! ؟ من الان خیلی دنبالش گشتم لطفا لینک دانلود را اینجا بزارید این هم لینک مطلب در جومینا : http://www.joomina.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-skyface-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز عضويت در جومينا رايگان ولي تابع شرايطي است و اين قالب و برخي افزونه ها مخصوص اعضاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز عضويت در جومينا رايگان ولي تابع شرايطي است و اين قالب و برخي افزونه ها مخصوص اعضاست. خب این رو که میدونم من باید از کجا عضو بشم ؟ من هرجا تو سایت شما گشتم نتونستم محل ثبت نام رو پیدا کنم :sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 در صفحه اصلي انجمن و در تب بالا قسمت اطلاعيه را بخوانيد و شرايط نوشته شده. براي عضويت در جومينا فعاليت در انجمن و معرفي يكي از مديران لازم است. البته قبلا در اين مورد در انجمن بسيار بحث شده و با راي گيري از كاربران اين روش عضويت باقي مونده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در خرداد 90 در صفحه اصلي انجمن و در تب بالا قسمت اطلاعيه را بخوانيد و شرايط نوشته شده. براي عضويت در جومينا فعاليت در انجمن و معرفي يكي از مديران لازم است. البته قبلا در اين مورد در انجمن بسيار بحث شده و با راي گيري از كاربران اين روش عضويت باقي مونده. من الان میتونم عضو بشم که اون قالب رو دانلود کنم یا نه ؟! خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما اون اطلاعیه بالای سایت رو خوندید؟؟!! واضح شرایط عضویت گفته شده قبلا هم در این مورد زیاد بحث شده میتونید جستجو کنید دیگه بحث اضافی جایز نیست شما میتونید این قالب رو خریداری کنید از فروشگاه جومینا در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر