m-amin 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام . دوستان سایت بنده رو یه نگاهن بندازید : بنده هر اسلایدری که در سایت نصب میکنم با قالب به مشکل بر میخوره . سطح دسترسی همه ی پوشه ها رو تنظیم کردم اف تی پی هم فعال کردم و افزونه هم نصب میشه . اما نمیدونم چرا عکسهای اسلایدر کوچیک لود میشن . لطفا کمک کنید . خیلی واجبه www.Musicfars.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز این قالب تجاری هست لطفاً با بخش پشتیبانی سازنده تماس بگیرید تا راهنمایی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز این قالب تجاری هست لطفاً با بخش پشتیبانی سازنده تماس بگیرید تا راهنمایی کنند موفق باشید دوست عزیز حالا که من به این مشکل برخوردم اگه میشه پاسخ بدید . اگه نمیتونید بهم پیغام خصوصی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 در انجمن و سايت جومينا از افزونه هاي تجاري پشتيباني نميشود.شما اگر بسته نصبي رو نصب كرده باشيد متوجه خواهيد شد اطلاعات رو چگونه وارد كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در خرداد 90 در انجمن و سايت جومينا از افزونه هاي تجاري پشتيباني نميشود.شما اگر بسته نصبي رو نصب كرده باشيد متوجه خواهيد شد اطلاعات رو چگونه وارد كنيد. الان یعنی هیچجوره کمکم نمیکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 قالب هاي تجاري عموما با اينترنت اكسپلورر 6 سازگار نيستند و بعدا به مشكل خواهيد خورد و استفاده از اونها پيشنهاد نميشه مگر توانايي سازگار كردن اونها با مرورگرهاي قديمي رو كه در ايران زياد از اونها استفاده ميشه داشته باشيد. در قوانين انجمن هم ذكر شده از افزونه و قالب هاي تجاري پشتيباني نميشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر