مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 سلام به جومینایی ها راستش من چند وقته دارم دنبال یه افزونه نظرات برای جوملا 1.6 میگردم ولی متاسفانه افزونه زیادی برای این کار نیستش که البته رایگان هم باشه و از لحاظ مدیریت کارایی لازم رو داشته باشه . بعد از کلی جستجو و نصب چند افزونه مختلف بالاخره رسیدم به افزونه yvcomment که یک کامپوننت عالی به نظر میرسه . این افزونه هم با جوملا 1.5 و هم با جوملا 1.6 سازگار است. اما وقتی به صفحه دانلود این افزونه رفتم فایلهای زیادی برای دانلود گذاشته شده که اکثرا هم فایل زبان هستند و 5 فایل هم برای نصب روی جوملا 1.6 قرار داده شده .( ادامه فایلها در صفحه دوم قرار داده شده ) حال سوال من اینه که : 1 - برای نصب باید به ترتیب چه فایلهایی رانصب کنم و چه فایلهایی لازم است که نصب شوند ؟ 2 - بعد از نصب آیا تنظیمات خاصی نیاز هست ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 سلام تو همون صفحه اي كه لينك دادين، آخريش مال جوملا 1.6 هست. بقيه يا فايل هاي زبانه يا پلاگين ها و ماژول هاي مربوط به جوملا 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 با سلام مجدد منظورم این بود که اول چی رو نصب کنم ؟ و بعد از اون چی رو ؟ کامپوننت یا ماژول یا پلاگین ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 سلام مگه نميگين براي جوملا 1.6 مي خواين؟ خوب فقط همون فايلي كه آخر صفحه اومده مال جوملا 1.6 هست. البته پلاگين صفحه بعد هم مال جوملا 1.6 هست كه نمي دونم اصلا لازمه نصبش كنين يا نه؟ به هرحال معمولا اول كامپوننت رو نصب مي كنن بعد پلاگين ها رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر