arash2860 11 ارسال شده در خرداد 90 سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نمایش ماژول نیازمند یک موقعیت در سایت است بنده به راهنمایی دوستان نیاز دارم ... بنده قصد دارم مثلا ماژول نمایش آب و هوا رو در صفحه اول سایت نداشته باشم ، اما بتونم وقتی روی عبارت آب و هوا در منوی بالا کلیک می کنم به یه صفحه منتقل بشم که در اون خروجی ماژول آب و هوا نمایش داده بشه ... چه پیشنهادی دارید ؟ چه باید کرد ؟ با سپاس www.SedayeAbadan.ir www.delt.irمنظور بنده اینه که صفحه ای که باز می شه هیچ ستون یا بخشی نداشته باشه و فقط ماژول رو نشون بده ... به عنوان نمونه سایت تابناک رو ببینید ... از منوی بالا وقتی روی آب و هوا کلیک می کنیم : http://www.tabnak.ir/fa/weather نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما میتونید یک منو بسازید و در این منو یک مطلب قرار دهید و بعد از پلاگین درج ماژول در مطلب استفاده کنید و ماژول آب و هوا رو در این مطلب قرار بدید و وقتی کاربر روی این لینک منو کلیک میکنه این مطلب باز میشه و ماژول آب و هوا لود میشه درون این مطلب در مورد اینکه ستون های کناری لود نشن هم شما باید وارد تنظیمات تمام ماژول هاتون بشید و در قسمت تخصیص منو اون رو دستی انتخاب کنید و تمام قسمت های مربوط رو انتخاب کنید و فقط اون منویی رو که مربوط به مطلب ماژول آب و هوا هست رو انتخاب نکنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در خرداد 90 از راهنمایی شما سپاسگزارم ... خودم هم می خواستم از ماژول درج در مطلب استفاده کنم اما یه مشکل پیش می یاد ... وقتی صفحه ای ایجاد می شه ، برای اون صفحه زمان ایجاد و تعداد بازدید کننده درج می شه ... می خام که اینطوری نباشه ... اینو چیکار باید کرد ؟ آیا روشی هست که برای یه مطلب خاص این تاریخ و تعداد بازدید دیده نشه ؟ www.sedayeabadan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در خرداد 90 از اساتید کسی نظر یا راه حلی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام در تنظیمات منو باید این مشکل را برطرف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 وقتي مطلبي ايجاد ميكنيد در سمت چپ تمامي گزينه ها رو ميتونيد تنظيم كنيد از جمله نمايش تاريخ ايجاد و... نام نويسنده و مستعار و غيره! اين گزينه ها در هنگام ايجاد مطلب در اختيار شما هستند. در حالت كلي هم ميتوانيد در قسمت مديريت مطالب گزينه پارامترها رو از بالا سمت چپ انتخاب كنيد و تنظيمات رو انجام دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر