wahid2003vj 0 ارسال شده در خرداد 90 جایی بهتر از اینجا برای طرح سوالم پیدا نکردم. من در جوملا مبتدی هستم به همین خاطر شاید سوالم هم مبتدیانه باشه. میخواستم بدونم چطور میشه در جوملا منویی مثل منوی سایت http://www.iranrss.com/ درست کرد بنحوی که وقتی روی گزینه ای کلیک میکنیم ار اس اس متناظر با اون گزینه در باکس لود بشه؟ آیا ما نیاز مند قالب خاصی هستیم یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 البته منتظر بودم اگر دوستان ديگر ميتوانند پاسخ كامل بدهند! براي راه اندازي اين سايت از خبرخوان يا آر اس اس سايت ها استفاده شده و براي نمايش خبرخوان هر سايت منويي ساخته شده! البته اين سايت با جوملا نيست و براي نمايش آر اس اس راه اندازي شده ولي شما هم ميتونيد با جوملا اين كار رو انجام دهيد البته نه دقيقا به اين شكل! در مديريت جوملا از منو كامپوننت ها گزينه خبرخوان را انتخاب كنيد و با كليك برروي آيكن جديد يك نام و لينك خروجي سايت مورد نظر را بدهيد و سپس از طريق مديريت منوها براي ان منو ايجاد كنيد! به همين ترتيب ميتوانيد هرچندتا كه خواستيد خبرخوان و منو ايجاد كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر