loks 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان سلام من جامعه ساز مجازی odude رو نصب کردم و طبق دستور نصبش ( پس از دانلود فایل فشرده و باز گشایی آن در داخل فایل فشرده علاوه بر کامپوننت 2 ماژول نیز وجود دارد که پس از نصب میباید موقعیت های position های این 2 ماژول را بر روی odude_body قرار دهید ) می خواستم ماژوال ها رو تو موقعیت گفته شده تنظیم کنم اما همچین موقعیت های توی لیست نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 باید به صورت دستی بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز به صورت دستس وارد کردم اما هنوز مشکلاتی باقی است تو ایندکس سایت هیچ قسمت لاگینی برای افزونه نیست وقتی با یه منو به کامپوننت لینک میدم صفحه ÷روفایل ظاهر می شود اما امکان پر کردن یا هیچ گونی تغییر بر روی فیلدها نیست فکر کنم اصلا ابزاری برای این منظور نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در خرداد 90 سلام.من هم همین مشکل رو دارم.از دوستان میخوام لطفا جواب بدن.ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر