دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام می خواستم اگه کسی افزونه رزرویشن واسه هتل که تجاری نباشه رو میشناسه بهم معرفی کنه انگلیسی هم باشه اشکال نداره فارسیش می کنم بعد میذارم تو جومینا تا همه بتونن استفادش بکنن ممنون *************** روز پدر به همه مردها تبریک و به همه نامردها تسلیت باد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 کاربر محترم درخواست افزونه های وارز ممنون است لطفاً قوانین را مطالعه نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در خرداد 90 دوستمون گفت تجاری نباشه درخواست افزونه رزرویشن سلام می خواستم اگه کسی افزونه رزرویشن واسه هتل که تجاری نباشه رو میشناسه بهم معرفی کنه انگلیسی هم باشه اشکال نداره فارسیش می کنم بعد میذارم تو جومینا تا همه بتونن استفادش بکنن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز من یه افزونه که الان اسمش هم در خاطرم نیست در زمینه رزروهتل فارسی کردم. اگه پیداکنم قرار میدم اگه نتونستم پیدا کنم لینک دانلود خارجیش را قرار میدهم.دوستان من اون افزونه را نه خارجی و نه فارسی پیدا نکردم. ولی یک افزونه دیگه که کارساز هم هست پیدا کردم com_travelbook_1.0.2 http://www.demo-page.de/en/extensions-more-content/travelbook/download/file/11-com_travelbook_1.0.2.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 حامد جان اگه دقت کنید پست ویرایش شد و در خواست افزونه وارز حذف شده --------------------------------- اگر افزونه وارز رزرو آنلاین می خواید پیام خصوصی بدید تا معرفی کنم بهتون موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر