mehdi68 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من ماژول منوی همه کاره رو از فروشگاه جومینا خریدم و نصبش کردم اما همینطور که تو تصویر میبینید گزینه ای نداره که من مثلا main menu رو بهش وصل کنم http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13080947031.jpg کسی هست که بدونه این ماژول چجوری کار میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 درود این منو همانطور که توضیحاتش نوشته شده بخش ها ، مجموعه ها و مطالب را تبدیل به منو میکنه خود منو که منو است و آن را تبدیل به منو نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در خرداد 90 ممنون از راهنماییتون فقط میخواستم بدونم که این ماژول میتونه چند تا مجموعه رو هم بصورت منو نمایش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 بله میتونه تو تنظیماتش باید اعمال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در تیر 90 بله میتونه تو تنظیماتش باید اعمال کنید سلام من هم با این ماژول مشکل دارم همه گزینه ها رو هم اعمال کردم ولی منو ها بجای سمت چپ رو به سمت راست باز میشن! بله میتونه تو تنظیماتش باید اعمال کنید سلام من هم با این ماژول مشکل دارم همه گزینه ها رو هم اعمال کردم ولی منو ها بجای سمت چپ رو به سمت راست باز میشن! چه تنظیماتی منو رو به این صورت ایجاد میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از قالبتون هست شما دموی آنلاین قرار بدید تا بشه راهنماییتون کرد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از قالبتون هست شما دموی آنلاین قرار بدید تا بشه راهنماییتون کرد. در پناه حق... آدرس سایت برای شما پ.خ شد در ضمن بر روی 2 تا از قالب های ساخته شده توسط جومینا تست کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما نباید مشکلتون رو برای من پیام خصوصی کنید به دو دلیل: 1-پیام خصوصی جای پرسش سوال نیست! 2-با پیام خصوصی خودتون رو از راهنمایی دیگران محروم میکنید! شما برای تنظیم باید وارد ماژول شده و در سمت چپ شیوه نمایش رو "jscookmenu" انتخاب کنید و بعد در پایین ترین قسمت فرمت jscookmenu رو بر روی vbr قرار بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما نباید مشکلتون رو برای من پیام خصوصی کنید به دو دلیل: 1-پیام خصوصی جای پرسش سوال نیست! 2-با پیام خصوصی خودتون رو از راهنمایی دیگران محروم میکنید! شما برای تنظیم باید وارد ماژول شده و در سمت چپ شیوه نمایش رو "jscookmenu" انتخاب کنید و بعد در پایین ترین قسمت فرمت jscookmenu رو بر روی vbr قرار بدید. در پناه حق... درست نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما یک تصویر از تنظیمات ماژول مورد نظر قرار بدید تا چک تنظیمات رو کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در تیر 90 شما یک تصویر از تنظیمات ماژول مورد نظر قرار بدید تا چک تنظیمات رو کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز تنظیمات ماژول به این صورت هست و به درستی کار میکنه اگه اینطور باشه و درست عمل نکنه مشکل از قالب هست و باید قالبتون رو عوض کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در تیر 91 با سلام در راه اندازی ماژول منوی همه کاره با مشکل برخوردم . اصلا منو داخل سایت بالا نمیاد . لطفا راهنمایی کنید و نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر