alijoon_60 0 ارسال شده در خرداد 90 با عرض سلام دوستان من یه سوال دارم ،من از Acesef استفاده می کنم و قسمت sitemap اوون پولی هستش و طبیعتاً کار نمی کنه، من از سایت هایی که آنلاین xml سایت مپ رو درست می کنم استفاده کردم و 1059 تا لینک برای من توو فایل xml آوردش بعدش اوونو به گوگل توو Webmaster معرفی کردم و تعداد لینک ها رو آورد ولی index رو صفر می زنه ، البته من امروز این کارو کردم. 1. باید از کجا بفهمم که xml من با گوگل مشکل نداره ؟ 2. چون سایت من خبری هستش از این به بعد چیکار باید بکنم برای صفحات جدیدم ؟ 3. من طریقه کارکرد Xmap رو نمی دونم یه بار روی لوکال هاست نصبش کردم همه لینک هامو از کار انداخت، الانم می ترسم روی سایتم که داره فعالیت می کنه نصب کنم، چه کنم ؟؟ آدرس سایت من : http://www.severalnews.ir با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز من از هر دوی Acesef و نقشه سایتی که در جومینا معرفی شده (com_jmsitemap) استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم وقتی شما از این افزونه نقشه سایت استفاده میکنید خودش براتون در دایرکتوری sitemap.xml ایجاد میکنه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 90 نگران نباشید. هر دو افزونه xmap و joomap سازگار هستند و مشکلی برای سایت به وجود نمیارن و در گوگل هم ایندکس میشن... :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alijoon_60 0 ارسال شده در خرداد 90 آقا دست همه دوستان درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 لطفا براي تشكر از دكمه تشكر استفاده كنيد و از ارسا پست براي تشكر خودداري كنيد! ارسال هاي اضافي حذف ميشوند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alijoon_60 0 ارسال شده در خرداد 90 با عرض سلام مجدد من xmap رو نصب کردم و تمامی عکس های پشت منو اصلی و سربرگ ها توی صفحه اصلی ناپدید شد ؟؟؟!:s:@ http://www.severalnews.ir یه نگاه بندازین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما یکبار افزونه رو حذف کنید ببینید مشکل از اونه حتما شما از افزونه سئو استفاده میکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alijoon_60 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام حذف کردم نشد عکس های background نیومد منظورم منوی بالای صفحه هستشیادم رفت بگم بله استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 اگر از Acesef استفاده میکنید قبلا در این مورد خیلی بحث شده و نیاز به کمی جستجو داره شما فایل httaccess رو ویرایش کردید؟؟ در هر حال جستجو کنید در مورد Acesef به نتیجه میرسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alijoon_60 0 ارسال شده در خرداد 90 این مشکل بعد از نصب کردن xmap اتفاق افتاده قبلش acesef داشتم و کارشو می کرد و هیچ مشکلی هم نبودمن فایل httaccess رو کلاً عوض کردم یعنی با httaccess که داشتم عوض کردم ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alijoon_60 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام مجدد آقا حل شد xmap یه تغییر توی آدرس دهی عکس ها داده بودش و آدرس عکس هامو که توو قسمت پوشه template ام بود به آدرس httpdocs/images تغییر داده بودش و طبیعاتاً عکس ها رو پیدا نمی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر