mrt69 4 ارسال شده در خرداد 90 من وقتی قالب رو با ارتیستر می سازم و می خوام اونو save کنم که بعد ها تغیراتی رو بروی ان اعمال کنم قالب ذخیره میکنم ولی وقتی load می کنم بعدا اونو یک چیز دیگه می یاد و اون قالب که ساختم نیست ایرادش از چیه ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 ببنید چون کرک شده هست شما نمی تونید seve کنید و دوباره ویرایش کنید من فقط یک کرک دیدم که می تونست ذخیره کنه برای 2.4 که گمش کردم شما باید کارو کاملا تمام کنید و آخرش ایمپورت کنید به جوملا به فایل زیپ یا فایل این که شما ذخیره می کنید نسخه ای هست که می تونید دوباره ویرایش کنید پیروز باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 بهترین کار اینه که یک لایسنس بگیرید و استفاده کنید چون کرک ها درست کار نمی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در خرداد 90 قالبی رو که می سازیم و اکسپورت میکنیم رو هم نمیشه با نرم افزار ویرایش کرد ؟ بهترین کار اینه که یک لایسنس بگیرید و استفاده کنید ممنون میشم اینجا یا با پ .خ بگید که چه طور و از کجا میتونم تهیه کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود..... آرتیستر 3 تنها مشکلی که داره همینه من تنها ارائه دهنده لایسنس ارتیستیر در ایران هستم و همین مشکل را با این نسخه دارم..... ولی شرکت قول داده این مشکل را بر طرف کنه [align=CENTER]در یافت لایسنس پ.خ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز می تونید بصورت مستقیم از خود سایت تهیه نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
black-boy 0 ارسال شده در اسفند 90 ای بابا دوست عزیز بگرد می تونی برنامه رو کرک کنی، فقط یادت باشه وقتی از نرم افزار استفاده میکنی، به اینترنت وصل نباشی. ---------- همیشه یه راهی هست واسه دور زدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز به تاریخ آخرین تاپیک یه دقت میکردی ۲۴-۳-۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ صبح لطف کنید قوانین رو رعایت بفرمایید اسپم = اخطار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر