shanazari 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من کامپونت ثبت نام پیشرفته جومینا را نصب کردم . مشکلی که وجود داره اینه که وقتی فرد ثبت نام میکنه ازش تاریخ تولد و کد معرف و ... غیره میخواد . ولی در قسمت مدیریت اینها رو نشون نمیده . همون ایتمهای ثبت نام قبلی رو نشون میده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tajrobeh 5 ارسال شده در تیر 90 من هم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا یک نفر راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 سلام میشه لطفا تصویر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tajrobeh 5 ارسال شده در تیر 90 منظورم این هست که اصلا در کجا اطلاعاتی که زمان ثبت نام دریافت می کند را نشان می دهد؟؟؟؟ یعنی من نمی دونم عکس از کدام قسمت بدهم اگر از قسمت مدیریت کاربران منظورتون هست که خوب دقیقا مثل قبل از زمانی هست که این کامپوننت رو نصب کردم و اگر از خود کامپوننت هست که تنها یک دکمه تنظیمات داره بفرمایید از کجا عکس بگیرم ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pvmagician 1 ارسال شده در تیر 90 بالاخره تکلیف چی شد؟ راس میگه این دوست گرامیمون! اگه با ابن کامپوننت ثبت نام کنیم، خب در نهایت اطلاعاتیو که این افزونه میگیره، کجا میشه دید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام کامپوننت یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tajrobeh 5 ارسال شده در تیر 90 متاسفانه در هیچ کجای کامپوننت محلی برای نمایش اطلاعات اعضا ثبت نام شده وجود ندارد امکانش هست شما یک بررسی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tajrobeh 5 ارسال شده در مرداد 90 کسی هست که با این افزونه کار کرده باشد که دقیقا به ما بگه چه طوری اطلاعات را مشاهده کنیم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر