Napo 3 ارسال شده در خرداد 90 با سلام میخولستم بدونم کامپوننت ارث بری را باید از کجا دانلود کنم چون تو لیست کامپوننت های جوملا 1.6 چنین کاوننتی نمیبینم درضمن اگر کامپوننتی رو قبلا نصب کرده باشم و ارث بری رو فعال کنم آیا خودش عمل میکنه یا باید کامپوننت دوباره نصب بشه و برای uninstall کردن یک کامپوننت چه کار باید کرد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما وقتی تو لیست سایت جهانی جوملا برای جوملا 1.6 پیدا نکنید هیچ جای دیگه نمیتونید پیدا کنید! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام میخولستم بدونم کامپوننت ارث بری را باید از کجا دانلود کنم چون تو لیست کامپوننت های جوملا 1.6 چنین کاوننتی نمیبینم با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جوملا 1.6 الحاق ارث بری ندارد و این الحاق فقط برای جوملا 1.5 هست... درضمن اگر کامپوننتی رو قبلا نصب کرده باشم و ارث بری رو فعال کنم آیا خودش عمل میکنه یا باید کامپوننت دوباره نصب بشه و برای uninstall کردن یک کامپوننت چه کار باید کرد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه... (و البته بیان واضح مشکل یا سوال ! ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در خرداد 90 ممنون بزرگوار تلاش میکنم بخش موردنظر رو پیدا کنم و مطلب رو تو همون بخش بیان کنم منو ببخشید چون تازه جوملا را شروع کردم و سوالات پیش اومده برام زیاده و ناآشنا با بخشای مختلف بودم منو ببخشید و ممنون از تذکرتون علیرضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر