مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 سلام به جومینایی ها دوستان عزیز همانطور که میدونید این روزها بعضی اوقات برای درج یک مطلب باید از کلمات و عبارات و جملات مختلفی استفاده کرد که میتوانند ساده یا ترکیبی باشند که در اکثر موارد کلمات یا عبارات ترکیبی خیلی مهتر میباشند (به دلیل اینکه از دو یا چند کلمه تشکیل شده اند که ممکن است سرهم باشند و توجه ما به این مورد کم باشد) و این نوع کلمات میتوانند دردسرساز شوند و باعث قیلطر شدن سایت شوند (البته بعضی کلمات نه همه!!!) بر همین اساس خواستم بدونم آیا افزونه ای برای جلوگیری از درج اینگونه عبارات وجود دارد ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز در سایت که شما خودتون دارید کلمات رو می نویسید پس خودتون به کلمات نظارت دارید ولی ممکنه در کامنت های سایت کسی از کلمات غیر مجاز استفاده کنه که باید اونها قیلطر بشن برای اینکار معمولا افزونه های کامنت گزاری این ویژگی رو دارن شما میتونید از jcomment استفاده کنید و در تنظیمات این افزونه در قسمت موجود برای قیلطر کردن کلمات کلمات مورد نظرتون رو وارد کنید و عبارت مورد نظر برای نمایش به جای کلمات قیلطر شده رو هم وارد کنید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز در سایت که شما خودتون دارید کلمات رو می نویسید پس خودتون به کلمات نظارت دارید ولی ممکنه در کامنت های سایت کسی از کلمات غیر مجاز استفاده کنه که باید اونها قیلطر بشن برای اینکار معمولا افزونه های کامنت گزاری این ویژگی رو دارن شما میتونید از jcomment استفاده کنید و در تنظیمات این افزونه در قسمت موجود برای قیلطر کردن کلمات کلمات مورد نظرتون رو وارد کنید و عبارت مورد نظر برای نمایش به جای کلمات قیلطر شده رو هم وارد کنید موفق باشید. ممنون امیرحسین جان ولی این افزونه برای جوملا 1.5 است . من از جوملا 1.6.3 استفاده میکنم . آیا با جوملا 1.6 هم سازگار است ؟ اگه سازگار نیست چه افزونه ای را پیشنهاد میدهید ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز برای جوملا 1.6 افزونه های خوبی معرفی شده که بیشترشون تجاری هست مثل :JA Comment و RSComments! که این افزونه ها کارایی و امکانات خوبی دارن ولی افزونه ای جدیدی رو دیدم به نام DiscussIt که خیلی افزونه جالبی بود و یه چیزه مهمتر که رایگان بود. لینک http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/articles-comments/16930 امیدوارم به کارتون بیاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 سلام مجدد به جومینایی ها من این افزونه را دانلود و نصب کردم . منتهی با یکسری مراحل خاص. 1 - ابتدا میبایست از طریق این لینک یک اکانت بسازید. 2 - بعد از اینکه لاگین شدید در حقیقت وارد پروفایل خود شده اید که در اینجا میبایست آدرس وبسایت خود را معرفی کنید . نکته : اگر شما از این افزونه بطور رایگان استفاده کنید فقط مجاز به ایجاد معرفی یک سایت و معرفی یک کاربر هستید (زمانی که شما اکانتتان را میسازید در حقیقت خودتان یک کاربر محسوب میشوید البته منظور از کاربر , کاربر سایت نیست) اگر میخواهید با این افزونه چند سایت را مدیریت کنید باید هزینه کنید. 3 - پس از معرفی آدرس سایت به شما یک Key که کد فعال سازی این افزونه میباشد را میدهد. 4 - حال افزونه را از لینکهای زیر که از سایت سازنده میباشد را میتوانید دانلود کنید : لینک دانلود برای جوملا 1.5 لینک دانلود برای جوملا 1.6 نکته : لینکهای بالا فقط مربوط به پلاگین این افزونه میباشد . هر چند در سایت رسمی جوملا این افزونه با اجزا پلاگین و کامپوننت معرفی شده اما این افزونه کامپوننتی برای نصب کردن ندارد که دلیلش رو خواهم گفت. 5 - به کنترل پنل جوملایتان بروید سپس به مدیریت افزونه رفته و بسته ای را که دانلود کرده اید را نصب کنید . 6 - پس از اتمام نصب به مدیریت پلاگینها رفته و روی گزینه content-Discussit کلیک کنید تا وارد قسمت ویرایش این پلاگین شوید. 7 - در این قسمت میبایست کد فعال سازی را که در قسمت شماره 3 دریافت کرده اید را در فیلد Key وارد کنید و وضعیت پلاگین را در حالت منتشرشده قرار دهید و در آخر دکمه ذخیره را بزنید. 8 - حال میتوانید وارد سایتتان شوید و به یک صفحه ای بروید که حداقل یک مطلب داشته باشد . تبریک میگم حال شما میتوانید فرم نظر دهی را ببینید . 9 - برای تست مدیریت یک نظر بدهید(فقط قسمت نام الزامی است) 10 - حال از خود میپرسید که این نظری که درج شده است را چگونه مدیریت کنیم ؟ اینجاست که مشخص میشه که چرا این افزونه کامپوننتی برای نصب کردن نداره . 11 - البته به نظر من شاید نبود کامپوننت خیلی احساس بشه که نتونیم از طریق جوملا این افزونه را مدیریت کنیم که شاید به نوعی یکی از معایب این افزونه میباشد . در اصل کامپوننت وجود دارد ولی نه در جوملا بلکه در پروفایل شما واقع در سایت سازنده !!! 12 - برای آنکه نظرات را مدیریت کنید میبایست به صفحه اکانت سایت سازنده لاگین کنید و از اونجا به مدیریت نظرات سایتتان بپردازید . به عنوان مثال اگر نظری را که بطور ازمایشی درج کرده بودید را با دکمه withdraw باعث حذف نظر میشوید که برای مشاهده نتیجه کافیست یکبار به صفحه ای که نظر را در آنجا درج کرده بودید بروید و نتیجه را ببینید در پایان به نظر من اینکه مدیریت یک افزونه در یک سایت دیگر بجز جوملای خودمان باشد خیلی کاربرپسند به نظر نمیاد البته این نظر من بود و به نظر بقیه دوستان احترام میگذارم . این مطلب هرچند طولانی شد اما امیدوارم برای شما دوستان عزیز مفید واقع بشه . :thankyou: یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 براي حذف و جلوگيري از ارسال كلمات نامناسب من قبلا پلاگيني در انجمن معرفي كردم و ميتوانيد ان را تست كنيد و در صورت كارايي داشتن استفاده كنيد! نام پلاگين SiteCensor مي باشد و در تاپيك زير ميتوانيد دانلود كنيد http://forum.joomina.ir/thread-1986.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 براي حذف و جلوگيري از ارسال كلمات نامناسب من قبلا پلاگيني در انجمن معرفي كردم و ميتوانيد ان را تست كنيد و در صورت كارايي داشتن استفاده كنيد! نام پلاگين SiteCensor مي باشد و در تاپيك زير ميتوانيد دانلود كنيد http://forum.joomina.ir/thread-1986.html ممنون آقای گنجی ولی این پلاگین برای جوملا 1.5 است . من از جوملا 1.6 استفاده میکنم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر