m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 سلام من از xmap نقشه سایت استفاده میکنم قبلا خوب کار میکرد ولی الان این ارور رو میده : XML Parsing Error: not well-formed Location: http://yasmobile.ir/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml&no_html=1 Line Number 11, Column 32:http://yasmobile.ir/ÙÛست-ÙÛÙت حالا باید چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام از کامپوننت asesef استفاده می کنید؟ اگر بله این کامپوننت رو غیر فعال کنید و مجدد لینک نقشه سایتتون رو فراخوانی کنید ببینید مشکل پابرجاست یا خیر... موفق باشبد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 بله درسته acesef رو نصب کردم ، غیر فعالش کردم ولی بازم همون جوریه !!:dodgy: باید پلاگین هاشم غیر فعال کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما چه جوری غیر فعالش کردید؟؟ شما به تازگی افزونه ای رو نصب نکردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 از قسمت کنترل پنل acesef 4 تا پلاگین هم نصب کردم بنام های : jw-allvideo پخش کننده فیلم روی سایت jsecure تغییر دهنده مسیر ورودی به ادمین unicode slug و cdnforjoomla که سرعت سایت رو بالا میبره آیا مشکل از ایناست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام به نظرم مشکل از unicode slug باشه شما وقتی Acesef رو نصب کنید دیگه نیازی به این افزونه ندارید چون خود acesef براتون لینک ها رو فارسی میکنه unicode slug را غیرفعال کنید ببنید درست میشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 ممنونم دوست عزیز غیر فعال کردم نشد ، حذفش هم کردم نشد حالا چی کارکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست من ، من دارم الان از هر دو افزونه استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداره شاید مشکل از افزونه دیگری باشه حالا سوای اینها شما اول کامل افزونه Acesef رو غیرفعال کنید (همراه با پلاگین ها) بعد لینک مربوط به xmap رو دوباره ایجاد کنید بعد بازم تست کنید بعد اگه درست نشد افزونه های رو که جدیدا نصب کردید غیرفعال کنید و دوباره تست کنید و در آخر اگه درست نشد دوباره افزونه xmap رو نصب کنید. موفق باشید.دوست عزیز من الان تست کردم نقشه سایت شما مشکلی نداره این لینکی که قرار دادید برای گذشته هست و توسط افزونه acesef ایجاد نشده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز من الان تست کردم نقشه سایت شما مشکلی نداره این لینکی که قرار دادید برای گذشته هست و توسط افزونه acesef ایجاد نشده ! شما چه لینکی رو امتحان کردید ؟ من از داخل xmap میزنم همون ارور رو میده ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 بعد از دو روزکلنجار با این مسئله (البته با کمک دوستان ) مشکل حل شد ی بار با از کار انداختن acesef و پلاگین هاش کلا قسمت مدیریت سایت بالا نمی اومد البته ارور هنوز سر جاشه ولی وقتی توی گوگل اونو submit میکنی ، گوگل ازش ایرادی نمی گیره و لینکاشو add میکنه ، خوبه نه ! از کار انداختن acesef می تونه مشکلات زیادی بوجود بیاره ، یا اصلا نصبش نکنید ، یا اگر نصبش کردید دیگه دست به فعال بودن یا نبودن یا حذف کردنش نزنید ، ممکنه سایت دیگه بالا نیاد ، بلایی که سر من اومد ، البته سایت من تازه ی هفته بود آپلودش کرده بودم ، مجبور شدم دوباره آپلود کنم و مشکل زیادی نداشتم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 بعد از دو روزکلنجار با این مسئله (البته با کمک دوستان ) مشکل حل شد ی بار با از کار انداختن acesef و پلاگین هاش کلا قسمت مدیریت سایت بالا نمی اومد البته ارور هنوز سر جاشه ولی وقتی توی گوگل اونو submit میکنی ، گوگل ازش ایرادی نمی گیره و لینکاشو add میکنه ، خوبه نه ! از کار انداختن acesef می تونه مشکلات زیادی بوجود بیاره ، یا اصلا نصبش نکنید ، یا اگر نصبش کردید دیگه دست به فعال بودن یا نبودن یا حذف کردنش نزنید ، ممکنه سایت دیگه بالا نیاد ، بلایی که سر من اومد ، البته سایت من تازه ی هفته بود آپلودش کرده بودم ، مجبور شدم دوباره آپلود کنم و مشکل زیادی نداشتم. موفق باشید. با سلام خوشحالم که مشکلتون حل شده... در مورد نظرتون برای استفاده کاربران از asesef باهاتون موافق نیستم چون کاربران می تونن براحتی این الحاق رو حذف یا غیر فعال کنند و مشکلی هم نداشته باشند... (قبلا در انجمن بحث شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام من هم با نظر آقای فرحزادیان موافقم این افزونه بارها تست شده و خیلی ها (نمونش خودم) دارن از این افزونه استفاده میکنن پس مشکل از این افزونه نیست و مشکل شما از جای دیگست فقط باید دوستان کمی با این افزونه کار کنید تا بیشتر آشنا بشید بعد روی هاست از اون استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 خوب اگه با من موافق نباشین دلایل خاص خودشو داره ! حالا من هشدارمو دادم ، اگه تو سایت سرچ کنین متوجه میشین که خیلی ها با acesef مشکل دارن که وقتی هم اونو غیر فعال یا هر کاری میکنن اوضاع خوب که نمیشه بد تر هم میشه ؟! بازم از توجه و کمک دوستان و مدیران تشکر میکنم موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 البته گرفتن بك اپ قبل از تغييرات اساسي در سايت از واجبات است و اگر از فايل اچ تي اكسز هم قبل از نصب اين افزونه بك آپ بگيريد بد نيست چون بيشتر برروي اين فايل تغييرات اعمال ميشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر