iransky 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان عزیز من سایتی رو دیدم که خواستم یه راهنمایی بگیرم سایت www.melodymag.com سوال اول اینکه در قسمت هدر سایت که مطالب به همراه عکس به صورت اسلایدی نمایش داده میشه به چه صورت و از چه کامپوننتی استفاده کرده سوال دوم : قسمت اخبار موسیقی ایرانی (آرشیو) اخبار موسیقی خارجی (آرشیو) از چه ماژولی استفاده کرده سوال سوم : در گالری سایت از چه ماژولی استفاده کرده سوال چهارم: در قسمت برنامه های رادیویی از چه ماژولی برای پخش آنلاین استفاده کرده؟ http://www.melodymag.com/category/radio سوال پنجم : در قسمت محبوبترین آلبومها از چه ماژولی استفاده شده که همراه با عکس هست؟ سوال ششم : در قسمت آلبومهای خارجی (آرشیو) در پایین صفحه از چه ماژولی استفاده شده؟ سوالات زیاد هستن ولی فکر میکنم سوال دوستان زیادی باشه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 این سایت با جوملا نیست و با وردپرس ساخته شده طبیعتا ماژولهاش هم مال وردپرس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iransky 0 ارسال شده در خرداد 90 سیستم جوملا هست از قالبش میشه فهمید ولی به شکل ماهرانه ای کار شده روش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 نه دوست عزیز این از وردپرس هست از مکان قرارگیری سی اس اس قالبش و عکسهاش میشه فهمید wp-contect موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 90 این قالب وردپرس هست. نوع لینک ها و سورس قالب مشخص میکنه که سیستم ورد پرسه. :sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iransky 0 ارسال شده در خرداد 90 حالا در جوملا ماژول هایی هست که این کارها رو انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام شاید عین اونها نباشه ولی مشابه اونها هست. اگر هم نباشه می تونید بدید براتون بنویسند... اینجا هم می تونید سر بزنید: www.extensions.joomla.org موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در خرداد 90 در سیستم اش که مشخصه ورد پرسه " http://www.melodymag.com/wordpress/wp-content/themes/sina/style.css" از این سایت می تونی کامپوننت رو دانلود کنی : https://www.gavick.com/download/extensions-for-joomla-15.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_saeedi82 0 ارسال شده در شهریور 90 @iransky داشتم توی الکسا نگاه میکردم که از کجاها به مالینک دادن، به اینجا رسیدم. من طراح مجله موسیقی ملودی هستم. کار با وردپرسه. برام جالب شد که چرا اینقدر سوال براتون بهوجود اومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام خیلی جالبه 5 نفر اومدن و گفتن که این سایت با وردپرسه:exclamation::exclamation: اینجا انجمن جوملا هستش و دوستمون هم نیاز به افزونه داره نه نوع مدیریت محتوا تشکر از اقای علیپور که حداقل کامپوننت رو معرفی کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر