pishropars 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام. بچه ها این اسلاید شو که می تونید تو هدر سایتاتون از اون استفاده کنید. 1 واکنش ها : jomlagirl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام دوست من ممنون از معرفیتون، اما اگر توضیحی مختصر بدین ممنونمیشیم فکر کنم این مازول برای قالب هایی هست که هدرشون جا موقعیت داره درسته؟ و برای قالب های دیگه نمیشه استفاده کرد. !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pishropars 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 درسته باید یه جایگاه داشته باشید. اما شما می تونید به سادگی یک موقعیت درست کنید تو قالبتون برای هدر. اینجوری هدرتون داینامیکه و هر لحظه به سادگی قابل عوض کردنه:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 برای درست کردن هدر باید از تگ استفاده کنید یک آموزش در جومینا داریم که مخصوص اعضاست و کاملا این را توضیح داده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 دوستان عزیز پیش نمایش نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز میتونید دانلود و در کوکال تست کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilsaghian 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام لینک دانلود خراب هست. :1: لطفا آموزش دهید کسانی که از آرتیستر 3 استفاده میکنند باید در چه موقعیتی قرار دهند تا در هدر سایت فعال شود ؟ با تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 لینک دانلود خرابه! من بهش نیاز فوری دارم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 سلام. بچه ها این اسلاید شو که می تونید تو هدر سایتاتون از اون استفاده کنید. کسی نیست این لینک و اصلاح کنه لطفا کمک این لینک خرابه قابل توجه مدیران سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان لطفا لینک دانلود رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر