picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 من یک ماژول می خواستم که بتونم آمار سایت(کد HTML وبگذر) رو در قسمت راست سایت نشون بدم.الان آمار سایت در انتهای سایت وجود داره. [align=CENTER] متشکر[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 یک html دستی توی قسمت ماژول بسازید بزارید سمت راست و کد وبگذر رو بزارید داخلش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 یک html دستی توی قسمت ماژول بسازید بزارید سمت راست و کد وبگذر رو بزارید داخلش درود بر شما دوست عزیز ولی این کار برای کد های جوملا و یا فلش امکان پذیر است کد وب گذر جاوا اسکریپت میباشد. من یک ماژول می خواستم که بتونم آمار سایت(کد HTML وبگذر) رو در قسمت راست سایت نشون بدم.الان آمار سایت در انتهای سایت وجود داره. شما باید از افزونه در ج کد جاوا استفاده کنید که در سایت جومینا فکر میکنم باشه . اگر نبود بگید در انجمن قرار بدم. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 90 شما می تونید به راحتی کد وبگذر رو در کلاس خاصی که مد نظرتون هست در خود قالب قرار بدید. اگه نتونستید پیغام خصوصی بدید واستون انجام بدم. :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 همانطور که می بینید نه html دستی دارد نه افزونه درج کد جاوا. ممنون می شم هر دوتاشو برام بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز افزونه درج کد جاوا را باید دانلود و نصب کنید. در صورتی که نتونستید افزونه را پیدا کنید بگید پیوست کنم. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 متاسفانه پیدا نکردم ممنون میشم هر دو افزونه(html دستی - درج کد جاوا)را برایم بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 درود بر شما این ماؤل درج کد جاوا html و..... میباشد که با جوملا 1.5 سازگاری دارد. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13076264141.zip ماژل costom یا html دستی در خود جوملا به صورت پیشفرز وجود دارد. پیروز باشید. 1 واکنش ها : br359 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 واقعا ممنوننم از کمکتون -------------ماژل costom یا html دستی در خود جوملا به صورت پیشفرز وجود دارد.----------------------- ماژل costom یا html دستی من بنا به دلایلی پاک شده.فایل نصبیش وپود نداره؟ [align=CENTER]متشکر [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پک کامل جوملا رو دریافت و در هاست در دایرکتوری که پک جوملای فعلی قرار داره آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... موفق باشید 1 واکنش ها : br359 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 با این کار پست ها و قالب و تنضیمات به حالت پیشفرض جوملا در می آید یا همان سایت بنده را نشان می دهد؟ 1 واکنش ها : br359 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خیر بصورت پیشفرض در نمیاد و در واقع مواردی که شما از پک حذف کردید اضافه می شه و تمام مطالب و قالب و ... شما سر جاش می مونه... (دقت کنید بعد از اکسترکت نصب نکنید ها! فقط اکسترکت و بعد حذف پوشه installation ... حالا برای اطمینان از اینکه اشتباهی انجام ندید قبل از این کار یک بک آپ بگیرید... (اگر طبق عرضی که کردم انجام بدید مشکلی نخواهد بود) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 كسى مى تونه اين را براى جوملا 1.7 بگذاره ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام فرقی نمی کنه عزیز در جوملا 1.7 هم بصورت ماژول دستی ایجاد کنید و اگر از افزونه خواستید می تونید افزونه های مورد نظر رو سازگار شده با جولا 1.7 دریافت و کد رو بواسطه اون قرار دهید و ... (از ابتدای تاپیک مطالعه کنید...) قبلا در خصوص قرار دادن کد زیاد بحث و راهنمایی های کاملی شده که قطعا با کمی جستجو به نتیجه می رسید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhehm 8 ارسال شده در بهمن 92 ماژول وبگذر برای جوملاhttp://extensions.joomla.org/extensions/site-management/analytics/site-analytics-cloud-based/26286 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر