رفتن به مطلب
sajad dp

ساخت بسته آسان نصب جوملا ( Quick Start)

پست های پیشنهاد شده

قبلا آموزشی در این باره توسط یکی از کاربران پارس جوم نوشته شده بود ولی دارای نواقصی بود که رفع شد:

آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start (تست شده)

خیلی ها در این فضای وب دوست دارند که بسته های نصبی مانند بسته ی نصب پیش فرض جوملا بسازند.

ولی متاسفانه در میان سایتهای فارسی زبان آموزش دقیقی وجود نداره

بنا بر این تصمیم گرفتیم که برای حل این مشکل آموزشی منتشر کنیم:

موارد مورد نیاز :

یک بسته نصبی جوملا (بسته نصب نشده)

دیتا بیس سایت خود

نرم افزارWinRAR

مراحل انجام کار :

ابتدا یه فولدر جدید بسازید و یه نام دلخواه بهش بدید ( مثلا Pelakweb ) و تمامی فایل ها و فولدر هایی که در فولدر نصب شده جوملایی خود که میخواهید از آن بسته نصبی بسازید را در آن کپی کنید .

فایل Configuration.php را پاک کنید .

از بسته نصب نشده جوملا پوشه installation را به فولدر Pelakweb کپی کنید .

از دیتابیس سایت خود یک بکاپ بگیرید و نام آن را sample_data.sql بزارید ( جهت اینکار شما میتوانید از phpmyadmin استفاده کنید )

توجه:

در مرحله ی خروجی گرفتن (Export ) پیشنهاد ما این هست که مانند تصویر زیر عمل کنید:

فایل sample_data.sql را در فولدر Pelakweb. در مسیر \ installation \ sql \ mysql جایگذاری کنید .

و در آخر فولدر Pelakweb را به صورت زیپ (zip) درآورید.

هم اکنون بسته نصبی شما آماده است

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

من چند وقت پیش نیاز پیدا کردم که این بسته رو تولید کنم ولی آموزش کامل و جامعی برای این کار پیدا نکردم.

متن زیر نتیجه جستجو های من هست (دیدم قبلا تاپیکی با این موضوع ایجاد شده است ، برای همین تاپیک جدید ایجاد نکردم)

مراحل ساخت بسته آسان نصب شو یا همون quickstart :

1- ابتدا یک پوشه جدید بسازید و تمام محتویات جوملایی که آماده کرده اید رو درون آن کپی کنید.

2- فایل configuration.php را از داخله شاخه مورد نظر پاک کنید.

3- آخرین نسخه جوملا فارسی را دانلود کنید و آن را در یک پوشه دلخواه از حالت فشرده خارج نمایید. حالا پوشه Installation را از داخل جوملای فارسی به داخل پوشه "بسته آسان نصب"ی که در مراحل قبل ایجاد کرده اید کپی کنید.

4- در این مرحله به وسیله phpmyadmin از بانک اطلاعاتی جوملا ای که می خواهید "بسته آسان نصب" آن را بسازید خروجی تهیه نمایید.

فقط در انجام این مرحله به نکات زیر توجه داشته باشید(تنظیمات فایل خروجی را مطابق عکس زیر اعمال نمایید) :

download.php?imgf=13130930261.gif

download.php?imgf=13130930261.gif

الف) گزینه Add _DROP _TABLE را انتخاب نمایید.

ب) جدول هایی که در زیر مشخص می کنم را از لیست جدول هایی که خروجی آن ها گرفته می شود حذف نمایید : (این کار برای این انجام می شود که لیست کاربرانی که شما در جوملای خودتون ثبت نموده بودید ، در "نسخه آسان نصب" وجود نداشته باشد.)

jos_users
jos_core_acl_aro
jos_core_acl_groups_aro_map
jos_session

5- بانک اطلاعاتی ای که در مرحله قبل ایجاد شده است را با notepad یا هر ویرایشگر متن دیگری باز کنید و عبارت A را با عبارت B جایگزین نمایید :

عبارت A:

jos_

عبارت B:

#__

لازمه توضیح بدم که این عمل به این دلیل انجام می شود که کاربران در هنگام نصب نسخه "آسان نصب" این امکان را داشته باشند که نام جداول بانک اطلاعاتی رو خودشون تعیین بکنند.

6- نام فایلی که در مرحله قبل آماده شده است را به sample_data.sql تغییر دهید و آن را در آدرس زیر کپی کنید :

[align=left]

quickstart package \ installation \ sql \ mysql

[/align]

7- شاخه ای که نسخه "آسان نصب" در آن قرار دارد را فشرده نمایید ، حالا نسخه آسان نصب شما آماده استفاده می باشد.

امیدوارم که این آموزش براتون مفید بوده باشه

موفق باشید و سربلند

یا علی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...