googlepc 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان . من کامپوننت فارسی RS ticket رو نصب کردم ولی از قرار معلوم در بخش مدیریت سایت ، تیکت های ثبت شده رو نمایش نمیده! آیا این به دلیل تجاری بودن کامپوننت هست؟ یا من نمیدونم از کجا باید تیکت های ثبت شده رو چک کنم. کامپوننت رو از همین جومینا تهیه کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantezy 0 ارسال شده در خرداد 90 چرا گزینه ضمیمه کردن فایل در کامپوننت rsticket کار نمی کند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 شاید مشکل از سطح دسترسی فایل های ضمیمه روی هاستتون هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parseh 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من نسخه انگلیسی این کامپوننت را دارم ، اگر امکانش هست فارسی سازشو بمن بدید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام من نسخه انگلیسی این کامپوننت را دارم ، اگر امکانش هست فارسی سازشو بمن بدید. تشکر بنده هم اين كامپوننت رو از جومينا فارسيشو دريافت كردم ولي قسمت مديريتش انگليسي بود در اينجا هم مطرح كردم ولي پاسخ نگرفتم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 اگر از فروشگاه خريداري كرديد به اقاي تهراني اطلاع دهيد چون ما اين افزونه را نداريم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 کامپوننت rstickets تجاری هست پس تو جومینا منتشر نمیشه! تو جومینا مارکت برای فروش هست که اون هم کاملا فارسی شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
googlepc 0 ارسال شده در خرداد 90 کامپوننت rstickets تجاری هست پس تو جومینا منتشر نمیشه! تو جومینا مارکت برای فروش هست که اون هم کاملا فارسی شده! مشکل من با فارسی سازیش نیست . من نسخه فارسی شده رو از جومینا خریدم ولی این نسخه همون نسخه فری و رایگانی هست که توی سایتش گذاشتن و چون نمیشه تیکت های ثبت شده رو از بخش مدیریت دید ، عملا کاربردی نداره . نسخه تجاریش رو چطور میتونم تهیه کنم؟ چون من اکانت پی پال و ویزا و ... ندارم . ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadiclub 0 ارسال شده در بهمن 90 من نسخه تجاریش رو از آقای تهرانی خریدم ولی باز همین مشکل رو داره هیچکی هم نیست که راهنماییم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر