master89 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام چطوره که سایت های دیگه توی گوگل مثل تصویری که قرار دادم نشون داده میشن ولی سایت من فرق داره ؟ سایت من اولیه ، فارسی بایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 الان شما مشکل می بنید در این ؟!!!!!!!!! من که مشکلی نمی بینم http://www.google.ca/search?q=%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=eqE&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=farsibite&aq=0s&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=979c06cd3d3a36aa&biw=1024&bih=562 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در خرداد 90 مشکل که نیست. ببین سایت من هر کلمه ای رو که گوگل کنی ، فقط تایتل صفحه رو نشون میده. ینی مثل سایت های دیگه متن جستجو رو توی تایتل گوگل نشون نمیده. نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه. اگه به تصویر توجه کرده باشید ، Avira Antivirus گوگل شده که همه سایت ها تایتل شون متن جستجو هست اما مال من فقط توی دیتایل متنو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام من بررسی کردم مشکلی نداره ولی این نکته رو هم درنظر بگیرید که وقتی مطلبی رو ایجاد میکنید شما باید برای سئوی بهتر باید قسمت Description و keyword رو برای این مطلب پر کنید تا وقتی که وارد این مطلب میشیم از تنظیمات کلی description,keyword برای مطالب سایتتون استفاده نشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در خرداد 90 به نکته خوبی اشاره کردی امیر جان الان افزونه خاصی در این زمینه نیست که خودش Keyword ها رو تشخیص بده ؟ مثل انجمن ها .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز بهترین افزونه برای سئو Acesef هست که خودش برای شما Description و keyword رو به صورت اتوماتیک ایجاد میکنه ولی خوب اون هم به صورت کامل نیست و دقیق کار نمیکنه ولی برای کمک به شما خیلی خوب هست شما به راحتی میتونید روی سئوی سایتتون مدیریت داشته باشید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر