kargah 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت شما: من در نصب پلاگین ضد سرقت مشکل دارم و هنگام نصب در لوکال با خطای*خطا! نمیتواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد.* مواجه میشم.:exclamation: پسوند فایل به صورت zip است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این پلاگین مختص جوملا 1.6 هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در خرداد 90 چه جوری می تونم اون رو تبدیل برای جوملا 1.5 کنم؟ کجای کد xml را تغییر بدم؟ اگر می تونید خواهش می کنم توضیح دهید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما میتونید در این تاپیک روش تبدیل رو ببینید: http://forum.joomina.ir/thread-4455-post-24576.html#pid24576 موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gerdbad1404 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من هم همین مشکل را دارم و جوملای من 1.5.23 است . چگونه می توانم جوملای 1.5.23 خود را به جوملای 1.6 تبدیل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید برای سازگار کردن ماژول به پست امیر حسین جان دقت کنید! برای مهاجرت از جوملا 1.5 به جوملا 1.6 توسط افزونه باید این کار رو بکنید که در سایت جومینا هم منتشر شده و بلا هم بارها در مورد این موضوع در انجمن بحث شده که نیاز به کمی جستجو دارد... (اگر نتیجه نگرفتید در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر