hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام جوملا 1.7 آلفا منتشر شد . برای اطلاعات بیشتر به سایت جوملا مراجعه کنید. اما نکته جالب این دو جمله زیر است 10August [2011]- Joomla 1.6 reaches end of life and is no longer supported April 2012 - Joomla 1.5 reaches end of life نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 یکم شورش را درآوردن قبول ندارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 اینا تا اون موقعی ثابت بود همه می دونستن باید چیکار کنند تا این چند هفته پیش که یک هماهیش بزرگی در مورد cms ها برگزار شد که مختص جوملا بود یک دفعه حرف هایی در مورد این سیستم زده شد که کل سیاست های این اسکریپت تغییر کرد یا پوشش مشکلاتی هست که هنوز حرفه ای ها نرفتن در جوملای 1.6 یا می خواهند یک انقالابی در کدباز ها ایجاد کنند؟ خدا می داند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 90 آقای تهرانی چندبار گفتم صبر کن نسخه 1.7 بیاد فارسیش کن! یکم از یکم بیشتر شورش را در آوردن :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان درسته شورش رو در آوردن ولی آپدیت سریع باعث میشه که باگ ها رفع بشه و سرعت اضافه شدن امکانات بیشتر بشه یه چیزی که شاید ایراد باشه در نگاه اول اینه که گفته بشه جوملا به اون پایداری خوب و مطلوب نرسیده و سریع آپدیت های جدید ارائه میده شاید این تصور باشه که سیستم، آپدیت های دیر به دیرش نشان از پایداری اون سیستم داره. در کل امیدوارم زیاد بیس رو تغییر ندن و رو بیس قبلی کار کنن نه اینکه بخوان انقلابی توی ساختار ایجاد کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان تا اونجایی که من تو سایت مطالعه کردم تغییر اساسی انجام نشده و حتی ذکر شده که نحوه اپدیت اون به روش اپدیت 1.6.2 به 1.6.3 با کپی کردن یه پچ باشه بس با این حساب می شه گفت که خیلی تغییری در اون ایجاد نشده البته این نظر من هست اش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 90 راستش با تاخیری که بچه های مامبو لران در انتشار 1.6 داشتن (به خاطر حضور آقای زراعتی در پروژه ی 1.6) یه طورایی شصتم خبردار شد که 1.6 پایدار نخواهد بود! واسه همین بود که اصلا علاقه ای به کوچ نداشتم و تا تونستم هم رگ دیگران رو واسه کوچ زدم!!! در هر حال بنظر می رسه این تصمیم نمیتونه خیلی ساده گرفته شده باشه، قطعن 1.6 مسائلی رو داشته که از خیرش گذشتن! باید منتظر انتشار دلیل توسط خود جوملا بود... به هر حال همچنان پیش به سوی توسعه ی افزونه های 1.5:P نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در خرداد 90 با سلام یه سوال در باره جوملا 1.7 داشتم اگر دوستان جواب بدین ممنون میشم آیا در جوملا 1.7 میشه یک مطلب را به چند مجموعه نسبت داد تا انجا که من میدونم تو جوملا 1.5 و 1.6 این کار را نمی شه انجام داد و به قول آقا شهریار که شاید یک انقالابی در کدباز ها ایجاد کنند . یعنی فکری در مورد این مشکل جوملا کرده اند ؟ یا میشه این مشکل را به به اونا انتقال داد تا این مشکل را رفع کنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 من مطالب اونچیزی که خوندم نبود این موردی که شما گفتید چون در این صورت لینک های جوملا باید به چند اسم در بیاد (لینک هایی که از گتگوری گرفته می شه) این مورد برای چی می خواین شاید چیزی دیگه باشه که به شما کمک کنه تاکارتون انجام بدید هرچی فکر می کنم قد نمی ده فکرم که چه نیازی هست به این کار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در خرداد 90 خوب یه مثال میزنم یک مطلب دارم به عنوان تولید و خرید و فروش..... سه تا مجموعه دارم خرید .... فروش ..... تولید.... حالا برای نسبت دادن این مطلب به هر سه مجموعه باید 2تا کپی از این مطلب بگیرم و هر مطلب را به یک مجموعه نسبت بدم که در سه تا مجموعه ها این مطلب باشه جوملا 1.5 و 1.6 اینجوری هست حالا در جوملا 1.7 این امکان هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 سلام برای این کار کامپوننت هایی رو پیشنهاد داده بودم تو یکی از تاپیک ها. شاید هم اون تاپیک هم مربوط به خود شما بوده! الان یادم نیست. ولی کامپوننت براش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز این چه ربطی به بحث این تاپیک داره!! قوانین رو رعایت کنید سوال جدید در تاپیک جدید!! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر