zlili35 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام مشکل من با ویرچومارت اینه که هرکاری می کنم که قالبش مثل ماله جومینا مارکت بشه و بخش ها رو به صورت تب برام ظاهر کنه نمیشه . آیا کسی می دونه چجوری میشه مثل ماله جومینا مارکت درست کرد .؟ در ضمن اگه کسی نسخه ی معتبر فارسیش رو داره اینجا لینکشو بزارید .؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در خرداد 90 سوال من هم هست. دوستان لطف کنید جواب بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 اون سفارشي سازي شده و فروشي است و نسخه اين مدلي رايگان موجود نيست.ولي ممكن است در اينده اي نزديك يك نسخه بسيار جالب و كاملا سفارشي سازي شده را جومينا منتشر كند! البته در فروشگاه جوميناماركت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 دوستان عزیز این فروشگاه در دونسخه آماده سازی شده و بزودی زود توی فروشگاه ارائه میشه و یکی از موارد قدرت این فروشگاه سازگاری با سئو و ایندکس شدن در گوگل هست که تا بحالا در فروشگاه های جوملا این مهم رخ نداده بود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 سلام ستار جان درست میگن کالاهای درون ویرچومارت به دلیل ساختار پیش فرض آن در گوگل ایندکس نمیشن و یا بسختی ایندکس میشن برای همین کل ساختار فروشگاه را عوض کرده ایم این فروشگاه در 2 نسخه آماده شده که مشغول تهیه دمو برای آنها هستیم این چند روز که در جومینا کم مطلب منتشر کردیم دائما در حال توسعه بوده ایم از سیستم مدرسه گرفته تا فروشگاه ساز ها جند تا ماژول منو هم آماده شده که امروز منتشر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من میخوام رنگ فروشگاه با رنگ قالبم یکی بشه قالب مشکی هست و فروشگاه سفید لطفا راهنمایی کنید و اگه تونستید به ایمیلم بفرستید جواب را.مرسی masood_1996@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گلم masoodh خواهشا یکبار قوانین انجمن را مطالعه کنید لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر