vakilmodafe 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام و احترام خدمت دوستان انجمن ساز کیونا نسخه 1.6.4 که در سایت جومینا برای نصب آماده شده هنگام نصب این پیام رو میده :کامپوننت نصب: Custom install routine failure ممنون میشم راهنمایی بفرماییدبا تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود حجم این افزونه بالاست و باید طبق اموزش نصب پیش بروی لینک اموزش نصب پیروز باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دقیقا طبق آموزش نصب اقدام کردم اما همان پیامی که گفتم رو میده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 ولی من همین الان تست کردم و نصب کرد ...... رو جوملا 1.5 نصب میکنی یا 1.6؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در خرداد 90 روی جوملا 1.5 نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام همانطور که امید عزیز هم اشاره کردن افزونه سالم هست و از نظر نصب هم مشکلی ندارد! در صورت امکان اطلاعات ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در خرداد 90 سلام.من هم مشکل vakilmodafe رو دارم.همینجوری که شما گفتید هم عمل کردم.vakilmodafe اگه مشکلت حل شد راهشو بگو.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام و احترام ظاهرا رو جوملا 1.5 نصب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز این نسخه خیلی دانلود شده شما بگو چه ارور می ده من جلوی چشم شما روی 4 تا سایت سر 5 دقیقه نصب می کنم بگید چه مشکلی که اگر طبق آموزش رفتید پیش اومده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام الحاق مشکلی ندارد... مشکل از هسته جوملاست... (نوید ایرانیان...) پک کامل جوملای تیم مامبولرن رو دریافت و در هاست آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید و بعد اقدام به نصب این الحاق (kunena) کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در خرداد 90 تشکر من رو از صمیم دل بپذیرید.مشکل با عوض کردن هسته از نوید به مامبو حل میشه.:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر