gipcenter 3 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت دوستان با تشکر از همکاری های شما عزیزان من برای بخش مدیریت سایتم در قسمت ارسال مطالب می خواهم که چند گزینه را هم اضافه کنم به طور مثال: در حال حاضر خود جوملا فقط یک عنوان داره و یک نام مستعار و اینکه در صفحه اول قرار بگیرد یا خیر. حالا من می خوام گزینه های نام برنامه تاریخ برگزاری میزان مسافت آب و هوا و غیره هم اضافه کنم که هم به حاضرین نمایش بده و هم نسبت به این موارد که اضافه میکنم امکان جستجو هم داشته باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام ودرود شما برای این کار باید به php , mysql تسلت داشته باشید. اگر من بخوام اموزش بدم حدوداً 5 صفحه باید تایپ کنم که ارزشش را نداره. ولی یه چرخی توسایت جوملای جهانی میزنم اگه پلاگینی در این خصوص پیدا کردم حتماً معرفی میکنم پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در خرداد 90 خوب اگر فقط در حد اینکه کدام فایل را باید ویرایش کرد که در سایت تکس باکس را نمایش دهد و در کدام table باید فیلد اضافه کنم الحساب کفایت میکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز اگر به همین سادگی بود که همه cms نویس بودن ...... شما میتونید درخواست ادید بچه هایی که وقت دارن براتون درست کنن. البته نباید انتظار داشته باشید کسی رایگان این کار را انجام بده. ولی اگه من وقت داشتم رایگان انجام میدادم . پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پیام عمرانی 1 ارسال شده در خرداد 90 من یه افزونه دیده بودم که میتونه این کارو برای شما انجام بده به اسم Form2Content بود میتونید دمورو ببینید شما توسط این افزونه میتونید به تعدادی که میخواهید فرم درست کنید و توی این فرمها اطلاعات رو بنویسید دقیقا همون چیزی هست که میخواهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر