sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من جوملا را را در هاست رایگان tiv.ir نصب کردم تمام مراحل نصب درست انجام دادم وارد صفحه مدیریت جوملا هم شدم ولی چرا پیش نمایش سایت را که می زنم صفحه سفید و هیچی توش نیست. www.ahvaz.tiv.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دقیقا بعد از نصب این اتفاق افتاده بدون اینکه تغییری در سیستم بدید یا الحاقی نصب کنید؟ سطوح دسترسی پوشه ها و فایلها درست هستن؟ پوشه ها 755 و فایلها 644 این احتمال هم هست که به خاطر تنظیمات هاست رایگانتون باشه... در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 دقیقا بعد از نصب بدون اینکه دست به چیزی بزنم پیام خصوصی براتون ارسال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست من : لطفا یک نگاه به تنظیمات فایل configuration.php بندازید . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 مشکل شما اینه که از هاست رایگان استفاده میکنید. من پیشنهاد میکنم اگر کار حرفه ای و با ارزش میخوای انجام بدی فقط جومینا هاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من قسد اسپم ندارم ولی تحقیقی کردم که گفتم شاید بهتر باشه که در انجمن هم بیان کنم. خوشبختانه جوملا 1.6 با اکثر هاست های رایگان ایرانی و خارجی همین مشکل را دارد. من الان روی 20 هاست تست کردم که اکثر اونا این مشکل را داشت. بازم بررسی میکنم دقیق تر اطلاع میدم. پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام مشکل دوست عزیزمون بررسی شد و نهایتا مشکل از طرف هاستشون بود... (محدودیت های اعمال شده توسط ادمین سرور...[امون از این هاستهای رایگان...]) جوملا ایشون 1.5 بود... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر