shahabclick 1 ارسال شده در خرداد 90 سلام کسی می دونه چطور باید با Widgetkit Slideshow کار کرد تا اسلاید شو درست کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمدید +بهتر است قبل از هر کاری یک بار قوانین رو برای همیشه مطالعه کنید . + تایپیکهای خودتون رو در بخش مربوطه ایجاد کنید * تایپیک منتقل شده * شما نصب کنید هر جا مشکل داشتید همینجا مطرح کنید . در ضمن برای راحتی کار از اسلاید شو جومینا استفاده کنید . کاملا فارسی می باشد و کار کرد دن باهاش راحتره. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo_mohamad 0 ارسال شده در آبان 91 سلام قبل از هر چیز باید از شما معذرت بخوام چون من تازه کارم و... من اسلایدشو جومینا رو دانلود کردم و در موقعیت مناسب در قالب قرار دادم ولی نمیتونم عکسای که میخوام!بهش اضافه کنم که در صفحه نمایش بده اگه بشه نحوه کارش توضیح مختصر بدین ممنون؟:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما کلام اسلاید شو رو نصب کردید دوست عزیز؟! http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extension-slideshow.html لیست اسلاید شو های جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo_mohamad 0 ارسال شده در آبان 91 مرسی از پاسختون ولی من با Widgetkitاسلایدشو ساختم!یه خرده دستکاریش کنین همه چیزش میفهمین! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما مشکل شما حل شد؟ اگر سوالی وجود داره واضح تر بیان کنید در ضمن آموزش کار با این افزونه قبلا در انجمن معرفی شده میتونید از اون هم استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fat_roze2000 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما مشکل شما حل شد؟ اگر سوالی وجود داره واضح تر بیان کنید در ضمن آموزش کار با این افزونه قبلا در انجمن معرفی شده میتونید از اون هم استفاده کنید موفق باشید سلام من از نسخه رایگان استفاده میکنم تا صفحه بهش معرفی میکنم به ازای هر صفحه یک صفحه خالی اول اسلاید شو نشون میده مثلا اگه 3 تا صفحه توی مجموعه گذاشته باشم 6 صفحه تو اسلاید شو نشون میده که 3 تای اول خالی هستن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر