suntafa 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من alphacontent رو بر روی دو سایت نصب کردم ولی بعد ار مدتی دچار مشکل شدم فایل کش بیش از حدی بوجود میاره تو این ادرس components/com_alphacontent/assets/phpThumb/cache در سیستم چکش هم این قسمت رو قرمز نشون میده با این پیغام [align=LEFT]Setting [/align][align=LEFT]cache write test Value [highlight=#NaNNaNNaN] directory does NOT exist (after EnsureDirectoryExists())[/align][/highlight][highlight=#NaNNaNNaN][align=LEFT]write test FAILED directory does NOT exist (after EnsureDirectoryExists())[/align][/highlight][highlight=#NaNNaNNaN][align=LEFT][/highlight][align=CENTER] [align=LEFT]Comments [/align][/align]Created and deletes a sample cache file to see if you actually have create/delete permission با تشکر[/align] ببخشید متن درستش اینه [align=LEFT]Setting [/align][align=LEFT]cache write test Value [align=CENTER][align=LEFT]/ var / www / vhosts / ***اسم سایت*** / httpdocs / components / com_alphacontent / assets / phpThumb / cache / 6 / 67 / 67c / 67c4 / phpThumb_cache_******_raw67c44e9193d95da579a7fef28_par52b4fbbe9d1f35f2875.jpeg directory does NOT exist (before EnsureDirectoryExists()) directory does NOT exist (after EnsureDirectoryExists()) write test FAILED[/align][align=LEFT]Comments [/align][/align]Created and deletes a sample cache file to see if you actually have create/delete permission با تشکر[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
suntafa 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
suntafa 0 ارسال شده در خرداد 90 مدیریت انجمن انجا جواب میگرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 تاپيك شما بالاي هشتادبار ديده شده و اگر كسي پاسخي داشته باشد حتما جواب خواهد داد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
suntafa 0 ارسال شده در خرداد 90 تاپيك شما بالاي هشتادبار ديده شده و اگر كسي پاسخي داشته باشد حتما جواب خواهد داد! با تشکر از توجه شما به این تاپیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در شهریور 90 پلاگینی برای حذف اتوماتیک کش وجود دارد که مثلا ساعتی و یا روزنانه کش و خالی می کند از اون استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر