رفتن به مطلب
aftabgardun_erfan

پلاگین های سئو و طریقه تنظیم کردن آن ها

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت دوستان

من سه تا پلاگین برای سئو و کلمات کلیدی نصب کردم

و سوال داشتم که چه طور میتونم این پلاگین ها را تنظیم کنم :

اولین پلاگین به نام System - SEOGenerator می باشد ، آیا کسی از دوستان با این پلاگین کار کردن و میتواند به من بگه که چطور تنظیمش کنم و اینکه

Google Webmaster Verification Key به چه معناست و من باید چه کدی را از کجا در این فیلد قرار بدهم

دومین پلاگین System - Pasarnet METATAGVerify می باشد و میخواستم بدانم که در جلوی مقادیر googlekey، yahookey، msnkey، netinsertkey چه کدی را باید قرار بدهم تا این پلاگین به صورت کامل و بهینه کار کند

سومین سوالم این است که وقتی pageinfo صفحه سایتم را میگیرم یکی از گزینه ها نوشته است : Joomla! 1.5 - Open Source Content Management و اینکه میخواهم بدونم چطور میتوانم این گزینه را غیرفعال کنم و وجود نداشته باشد چون نمونه هایی از سایت های جوملایی را دیدم که این گزینه را غیر فعال کردند و به جایش هیچ چیزی قرار نگرفته است

از اینکه این سه تا سوال را با همدیگه پرسیدم من را ببخشید

چون میخواستم این سه تا سوال که در رابطه با سئو می باشد را با هم در یک تاپیک پرسیده باشم

از دوستان اگر کسی در این زمینه بتواند من را یاری کند کمال تشکر و قدردانی را دارم

منتظر خبرهای خوب دوستان هستم

شاد و پیروز باشید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ابتدا تو انجمن میگشتید بهتر نبود؟قسمت اول سوالتون

اینجا کمی توضیح دادم

Google Webmaster Verification Key هم از اسمش مشخصه. شما باید تو حساب گوگل وب مستر خودتون،سایت مورد نظرتون رو verify کنین و روش رو متاتگ انتخاب کنید و کدی رو که بهتون میده بزارین تو این فیلد به صورتی که توی تولتیپ فیلد توضیح داده

لینک به ارسال

با سلام خدمت شما دوست عزیز

یعنی من همه کد را باید کپی بگیرم

یا اینکه یه سطر خاص را

من همه کدهای زیر را کپی گرفتم و به سایت دادم

var _gaq = _gaq || [];

_gaq.push(['_setAccount', 'UA-23730501-1']);

_gaq.push(['_trackPageview']);

(function() {

var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;

ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';

var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);

})();

آیا کار درستی انجام دادم

یا باید یه قسمتی از این کد را بدهم

منتظر خبرتان هستم

شاد باشید

ابتدا تو انجمن میگشتید بهتر نبود؟قسمت اول سوالتون

اینجا کمی توضیح دادم

Google Webmaster Verification Key هم از اسمش مشخصه. شما باید تو حساب گوگل وب مستر خودتون،سایت مورد نظرتون رو verify کنین و روش رو متاتگ انتخاب کنید و کدی رو که بهتون میده بزارین تو این فیلد به صورتی که توی تولتیپ فیلد توضیح داده

لینک به ارسال

توضیح رو درست نخوندیدروی کلید verify روبروی اسم سایتتون کلیک کنید.از تب Alternate methods گزینه اول یعنی Add a meta tag to your site's home page رو انتخاب کنید و کدی که در زیر نمایش میده و یک خط بیشتر نیست رو کپی کنید و به این صورت بزارین تو فیلد مربوطه

content=<کد گوگل>

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز به جای اینکه بیاین از 10تا افزونه استفاده کنید . از یک افزونه خوب استفاده کنید . / یه سر به سایت جومینا بزنید منظورمو متوجه میشید.

در مورد سوال دوم هم قبلا تو فروم بحث شده سرچ کنید

یا حق

لینک به ارسال

با سلام

خودتون چه افزونه ای را پیشنهاد میکنید

ممنونم

با سلام

دوست عزیز به جای اینکه بیاین از 10تا افزونه استفاده کنید . از یک افزونه خوب استفاده کنید . / یه سر به سایت جومینا بزنید منظورمو متوجه میشید.

در مورد سوال دوم هم قبلا تو فروم بحث شده سرچ کنید

یا حق

لینک به ارسال

لینک به ارسال

برای نصب این افزونه فقط باید افزونه را نصب کنم

یا نیاز به تنظیمات خاصی هست

قبلا هم این افزوانه رو تو فروم دیدم و اطلاعات کسب کردم

ولی ظاهرا باید فقط اقزونه را نصب کنم و خودش تنظیم بشه

اگر آموزش خاصی در این رابطه وجود دارد لطف کنید به من معرفی کنید

که با آگاهی این افزونه را نصب و کار کنم

ممنون از لطفتون

و اینکه این تاپیک را جواب دادید

شاد و پیروز باشید

لینک به ارسال

نحوه نصب و راه اندازی الحاق در لینکی که قرار دادم هست و همینطور در مورد این الحاق (acesef) در انجمن بحث هایی شده که ابتدا باید جستجو کنید و نهایتا اگر با کار کردن با این الحاق مشکلی داشتید و با جستجو حل نشد در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتیم...

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...