prin.ir 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من نیاز به افزونه ای دارم که کاربران (register user) بتوانند در صفحه اصلی سایت ( نه در قسمت مدیریت) در یک بخش جداگانه عکس آپلود کنن و به دیگر بخش های سایت دسترسی نداشته باشن. ممنون اگه راهنمایی کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز به تازگی در جومینا افزونه معرفی شده که شما میتونید کاربراتون رو مدیریت کنید و امکانات زیادی داره joomina.ir موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 اگر منظرتون آپلود تعدادی عکس مثل گالری باشه: برخی افزونه های گالری مثل جوم گالری joomgallery این امکان رو دارن که کاربران آلبوم اختصاصی خودشون رو داشته باشن و بتونن عکسهای دلخواهشون رو روی بخش مربوط به خودشون آپلود کنن. اما اگر منظورتون تصاویری مثل چند تا نمونه کار و ... محدود باشه در کنار دیگر اطلاعات کاربر ، میتونید از اجتماع ساز ها مثل CB و جوم سوشال و ... استفاده کنید با این همه بهتره منظورتون را واضح تر بیان کنید و برای سوالتون هم عنوان مناسبتری انتخاب میکردید بهتر بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در خرداد 90 در تکمیل صبحتهای دوستان ، آپلود سنترهای زیادی برای فایل و عکس موجود است که می توان به صورت اسکریپت روی وب سایت نصب کرد و سپس با استفاده از iframe ذر صفحات جوملا از آنها استفاده کرد . همانطور که دوستمون گفتند شما باید دقیقاً بگویید چه کاری می خواهید انجام دهید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود لطفا عنوان تاپيك را مناسب با درخواست انتخاب كنيد! عنوان تاپيك تغيير داده خواهد شد! من يادم هست كه افزونه يا افزونه هايي براي ايجا امكان آپلود در انجمن معرفي كردم و كافيست جستجو كنيد! البته همانطور كه دوستان گفتند درخواست شما واضح نيست! آيا فقط براي آپلود ميخواهيد و يا اينكه بعد از آپلود لينك نمايش هم به كاربران بدهد! در انجمن زير يك افزونه موجود است كه من قبلا معرفي كردم! http://forum.joomina.ir/thread-1694.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در خرداد 90 اگر برای ارسال مطالب توسط کاربران این کار رو می خوایی بهتره از سیستم های بلاگ استفاده کنی بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prin.ir 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام و تشکر از همه دوستان ببخشد اگه توضیحات ناقص بود. من میخوام کاربر بتونه عکس آپلود کنه و بقیه کاربر بتونن در مورد اون عکس نظر بدن. من با فوکا کمی کار کردم. نیاز من را برطرف میکنه و خیلی پیشرفته تر از چیزیه که من میخواستم. اگه گزینه بهتری هست لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 بهترين گزينه به نظر من همون فوكا گالريه. براي هر عكس يا مجموعه ميشه سيستم نظر دهي رو فعال كرد. همچنين از كامپوننت هاي نظر دهي مثل jcomment و joomcomment (اين يكي رو مطمئن نيستم) هم ميشه بجاي سيستم نظردهي پيشفرض فوكا استفاده كرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر