mehravan 2 ارسال شده در خرداد 90 با سلام.من اسلاید شو مطالب جومینا رو دانلود کردم. وقتی یک بخش دارای محتوا رو انتخواب میکنم که نمایش بده با این ارور مواجه میشم: Fatal error: Class 'JFile' not found in /home/mpkco/public_html/modules/mod_sot_article_slideshow/assets/SotArticles.php on line 250 مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام اینو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه / این کد رو تو سورس های افزونتون پیدا کنید : (JFile::exists($menu_params_file)) و این کد رو جایگزینش کنید : (jimport('joomla.filesystem.file')) یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehravan 2 ارسال شده در خرداد 90 طبق فرمایش شما من دنبال [color=#007700]([/color][color=#0000BB]JFile[/color][color=#007700]::[/color][color=#0000BB]exists[/color][color=#007700]([/color][color=#0000BB]$menu_params_file[/color][color=#007700])) [/color] گشتم ولی به جاش یه همچین چیزی پیدا کردم. اونی که شما گفتین تو هیچ کدوم از فایل های پی اچ پی نبود. if(!JFile::exists($folderPath.DS.$nameImg)) کدی که گفتید رو با این جایگزین کنم؟همین کار رو انجام دادم. درست شد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر