مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 سلام به جومینایی ها من از جوملا 1.6.3 استفاده میکنم . مشکل من در قسمت مدیریت جوملا در بالای صفحه یعنی جایی که لینکهای پیش نمایش سایت و پیامها و کاربر در سرپرستی و کاربر در سایت و خروج قرارگرفته اند است . زمانی که مدیر سایت وارد کنترل پنل میشود و یا کاربران در سایت لاگین میکنند در مکانی که در بالا ذکر شد تعداد کاربر در سرپرستی و تعداد کاربر در سایت نشان داده نمیشود . به نظر شما مشکل از کجاست ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام کلا ماژول مربوطه رو اونجا نمی بینید یا ماژول فعال هست و اعضای آنلاین نمایش داده نمی شند!؟ به هر حال شما به مسیر زیر برید و وضعیت ماژل " اعظا حاضر <-> Logged-in Users " رو چک کنید: مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت ماژول ها [از پنجره کشوئی بالا گزینه " مدیریت کل " رو انتخاب کنید تا ماژولهای مدیریت نمایش داده بشه و ...] Administration / Extension / Module Manager [administrator موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 باسلام شاید من نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم . اگه عکسی رو که در زیر قرار دادم نگاه کنید متوجه خواهید شد . موارد مربوطه را با یک کادر قرمز رنگ و دو فلش مشخص کردم . در ضمن همانطور که در عکس زیر میبینید دو کاربر وارد شده اند یکی مدیر کل است که به مدیریت جوملا وارد شده و دیگری کاربر سایت با نام user1 وارد سایت شده اند . اما در قسمت مربوطه تعداد کاربران وارد شده را نشان نمی دهد که چند کاربر در سرپرستی و چندکاربر در سایت لاگین شده اند !!! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام این مشکل از کی اتفاق افتاده ؟ از اول به این شکل بود ؟ یا ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 با سلام راستش من دقیقا نمیدونم از کی این موضوع اتفاق افتاده چون من تمام حواسم به اصلاح قالب سایتم بود و بطور اتفاقی متوجه این موضوع شدم ولی حدس میزنم که زمانی هم که جوملا را به 1.6.3 ارتقا دادم این مشکل بوده:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 سلام به جومینایی ها مشکل حل شد . جوملا 1.6.2 جومینا رو دانلود کردم و نصب کردم و سپس با بسته ارتقا 1.6.2 به 1.6.3 که از سایت رسمی جوملا دانلود کردم نسخه جوملا به 1.6.3 ارتقا یافت و مشکل تعداد کاربران آنلاین حل شد . در اصل چاره ای نداشتم جز اینکه جوملا را از ابتدا نصب کنم . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر