ramintbt 0 ارسال شده در مرداد 0 سلام درود من وب سایت روی لوکال زمپ داشتم خود به خود مشکل پیدا کرد و دیتا بیس لود نمیشد، هرکاریم کردم نشد که نشد در نهایت زمپ پاک کردم و مجدد همون ورژنو به همون آدرس نصب کردم فایل های وب سایتو ریختم داخلش و مجدد همون مشکل پیش اومد Error: MySQL shutdown unexpectedly. This may be due to a blocked port, missing dependencies, improper privileges, a crash, or a shutdown by another method. Press the Logs button to view error logs and check the Windows Event Viewer for more clues If you need more help, copy and post this entire log window on the forums پورت ها درست بود و مشکل نداشت در نهایت راهی پیدا کردم و دیتا بیس اومد بالا ولی باز نمیشه سایت و ارور میده Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: E:\XAMPP PHP 7.2.31 VC15\tmp) in E:\XAMPP PHP 7.2.31 VC15\htdocs\libraries\joomla\session\handler\native.php on line 260 Error: Failed to start application: Failed to start the session نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در مرداد 0 با سلام 1. توی پوشه زمپ وارد پوشه mysql بشید، پوشه data فعلی رو به نام data_old یا هرنام دیگه ای تغییر بدید. 2. یه پوشه به نام data توی همون مسیر ایجاد کنید 3. وارد پوشه backup بشید و همه فایلاش رو کپی کنید و توی پوشه data قرار بدید 4.وارد پوشه data_old بشید و پوشه هایی که به نام دیتابیس هاتون هست رو بردارید و بذارید توی پوشه data 5. زمپ رو دوباره اجرا کنید اگر درست نشد فایل ibdata1 رو توی پوشه data پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در مرداد 0 یه چیز دیگه هم چک کنید، ببینید توی فایل configuration وب سایتتون مسیر و پسوند جداول دیتابیس درست باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramintbt 0 ارسال شده در مرداد 0 در در ۱۴۰۰/۵/۶ در 14:40، کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفته است : یه چیز دیگه هم چک کنید، ببینید توی فایل configuration وب سایتتون مسیر و پسوند جداول دیتابیس درست باشه خیلی ممنون کارهایی که گفتین انجام دادم اما سرجاشه هنوز ارور از ioncube هم استفاده شده داخلش که چک کردم نصبه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramintbt 0 ارسال شده در مرداد 0 در در ۱۴۰۰/۵/۶ در 14:36، کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفته است : با سلام 1. توی پوشه زمپ وارد پوشه mysql بشید، پوشه data فعلی رو به نام data_old یا هرنام دیگه ای تغییر بدید. 2. یه پوشه به نام data توی همون مسیر ایجاد کنید 3. وارد پوشه backup بشید و همه فایلاش رو کپی کنید و توی پوشه data قرار بدید 4.وارد پوشه data_old بشید و پوشه هایی که به نام دیتابیس هاتون هست رو بردارید و بذارید توی پوشه data 5. زمپ رو دوباره اجرا کنید اگر درست نشد فایل ibdata1 رو توی پوشه data پاک کنید فکر میکنم مشکل از انجین هست من دیتا بیس رو کپی کردم داخل mysql و الان در جداول و phpmyadmin با خطا روبرو میشم احتمالا انجین دیتابیس innodb هست و دیتابیس درست لود نمیشه!!! (پاسخ یکی از دوستان) در php my admin با این پیغام خطا روبرو شدم The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated. Find out why. Or alternately go to 'Operations' tab of any database to set it up there. و در باز کردن بعضی از جداول به این خطا #1932 - Table 'pmhc_portal.h6jzi_action_logs' doesn't exist in engine نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در مرداد 0 وارد مسیر C:\xampp\mysql\bin\my.ini بشید این رو چک کنید که درست باشه: innodb_data_file_path = ibdata1:10M:autoextend بعد از فایل ibdata1 از مسیر C:\xampp\mysql\backup\ibdata1 کپی بگیرید و بذارید توی پوشه data اگه باز درست نشد دکمه Empty Session Data از phpmyadmin رو هم بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramintbt 0 ارسال شده در مرداد 0 در 39 دقیقه قبل، کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفته است : وارد مسیر C:\xampp\mysql\bin\my.ini بشید این رو چک کنید که درست باشه: innodb_data_file_path = ibdata1:10M:autoextend بعد از فایل ibdata1 از مسیر C:\xampp\mysql\backup\ibdata1 کپی بگیرید و بذارید توی پوشه data اگه باز درست نشد دکمه Empty Session Data از phpmyadmin رو هم بزنید درود چک کردم، درست بود ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر