sajad dp 1 ارسال شده در خرداد 90 سلام بعد از مدتها تصمیم گرفتم طراحی قالب رو یاد بگیرم اما موقع تبدیل با مشکل مواجه شدم 1- ابتدا این عکس رو ببینید: این عکس مال موقعیت راست هست همون طور که می بینین به جای اینکه منو ها رو عمودی لود کنه افقی لود می کنه البته اولش درست بود ولی یک کلاس به اسم menu ساختم تا داخل موقعیت بالای سایت افقی لود بشن: برای حلش باید چه کار کنم؟ =------= 2- یک بار دیگه به عکس اول نگاه کنید برای اینکه بتونم عنوان ماژول ها رو تغییر بدم (یعنی مثلا رنگ فونت بک گراند و...) باید چه کار کنم؟ (استایل رو xhtml دادم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود برای مشکل اول : دقیق متوجه نشدم ولی توتنظیمات ماژل میتونی انجامش بدی برای مشکل دوم: تو فایل css قالب برو (template.css,style.css,....) در قصمت ماژل مورد نظر تغییرات را اعمال کنید مثلاً: یک بک گراند تعریف کنید یا فنت ها و سایز ها را تغییر دهید. "البته اگر قالب را اسولی طراحی کرده باشی" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در خرداد 90 برای مشکل اول : دقیق متوجه نشدم ولی توتنظیمات ماژل میتونی انجامش بدی تنظیمات ماژول؟ ایرادش مال سی اس اس هست به گمانم... برای مشکل دوم: تو فایل css قالب برو (template.css,style.css,....) در قصمت ماژل مورد نظر تغییرات را اعمال کنید مثلاً: یک بک گراند تعریف کنید یا فنت ها و سایز ها را تغییر دهید. "البته اگر قالب را اسولی طراحی کرده باشی" من میخوام تنها روی عنوان ماژول تاثیر بذاره اینجوری روی کلش تاثیر میگذاره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما اگه دموی آنلاین قرار بدید میشه بهتر راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در خرداد 90 دمو موقت: http://no1.pelakweb.ir/%D9%87%D9%85-%D8%B3%D9%86%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما باید برای موقعیت های مختلف استایل های مختلف ایجاد کنید یعنی شما برای لیست منوی بالاتون به استایل و برای لیست مربوط به ستون سمت راست یه استایل دیگه تعریف کنید برای درست شدن لیست راست شما باید این استایل ها رو تغییر بدید و برای منوی بالاتون همون استایل قبلی ولی با پسوند یا اسم دیگه قرار بدید. در خط 102 فایل Style.css این کد رو جایگزین کنید: .menu { margin: 0; padding: 5px 0 0; width: 400px; } در خط 113 همون فایل این کد رو جایگزین کنید: .menu li { padding: 0 5px; } در خط 117 هم این کد رو : .menu li a { color: #CFD1D0; display: block; font: 13px Arial,Helvetica,sans-serif; padding: 10px 8px 14px; } موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در خرداد 90 امیرجان ممنون از لطفت فقط بعد از جایگزینی ماژولی که داخل اون عکس دومی گذاشتم از حالت افقی در اومد و عمودی شد! + نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام ممنون من متوجه حرف شما نشدم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در خرداد 90 وقتی عباراتی که دادین رو جایگزین کردم موقعیتی که داخل این عکستعریف کردم از حالت افقی در اومد و عمودی شد یعنی این: یا به عبارت دیگه من برای موقعیت راست از کلاس sidebar استفاده کردم و برای بالا menu ... و کدی که شما لطف کردین دادین روی موقعیت بالا تاثیر میگذاره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام برای اینکه روی منوی بالاتون تاثیر نزاره شما باید ابتدای کدهاتون که در بالا قرار دادم به جای menu این( sidebar قرار بدید. مثل: .sidebar li { padding: 0 5px; } موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر