yasharhi 0 ارسال شده در خرداد 90 من یک قالب رو rtl کردم ولی منو هیچ تغییری نکرد و ثابت مونده . چون قالب تجاریه و خلاف قوانین به همین خاطر فایلش رو نمی زارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز براي منو از افزونه خاصي استفاده مي كنيد ؟؟؟ اگر از افزونه براي منو استفاده مي كنيد بايد css اون افزونه رو هم rtl كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز براي منو از افزونه خاصي استفاده مي كنيد ؟؟؟ اگر از افزونه براي منو استفاده مي كنيد بايد css اون افزونه رو هم rtl كنيد موفق باشيد نه از هیچ افزونه ای استفاده نمی کنم قالب هم کار شرکت joomlavision هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در خرداد 90 دموی قالبی که فارسی کردین بگذارین تا بررسی بشه . اگر قالب rtl شده خودتون را آپلود نکردین دموی قالب اصلی را لینک بدهید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در خرداد 90 دموی قالبی که فارسی کردین بگذارین تا بررسی بشه . اگر قالب rtl شده خودتون را آپلود نکردین دموی قالب اصلی را لینک بدهید . قالب jv sello از شرکت joomlavision هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در خرداد 90 داخل فولدر css چند فایل دیگه هم وجود دارن default.css typo.css که در فایل defult به کررات از منو استفاده شده ولی من این فولدر رو تغییر نمی دم بنده فایل defult رو هم rtl کردم ولی نتیجه ای نگرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز اگه قالب رو نصب کردید در هاست آدرس سایتتون رو بدید اگر هم که نه آدرس صفحه ای که قالب یه دمو آنلاین داره بدید و گرنه مشکلتون حل نمی شه دیدن دموی قالب که دیگه تجاری نیست موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در خرداد 90 http://downloadfreemovies.ws/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما باید این کدها رو جایگزین خط های نوشته شده در فایل jv.moomenu.css کنید: line 4 #menusys_moo { float: right; height: 40px; margin: 0 0 0 15px; padding: 0; } line 17 #menusys_moo li { background: none repeat scroll 0 0 transparent; cursor: pointer; display: block; float: right; margin: 0; padding: 0; } موفق باشید.در ضمن نگاه کردم شما مطالبتون هم راست چین نیست!! این کد رو جایگزین کد در فایل template.css کنید line 274 #jv-content-inside { margin: 0 0 10px; overflow: hidden; padding: 0; text-align: right; } موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در خرداد 90 خیلی ممنون راست چین شدن مطالب درست شد ولی همچنان مشکل منو پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود یه سری از قالب ها خودش rtl شدس شما به بخش مدریت قالب ها بروید و قالب مورد نظر را انتخاب و تنظیمات منو را انجام دهید..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در خرداد 90 نه عزیز من قالب rtl نیست . این قالب هم قالب نسبتا قدیمی هست و قالبهای جدید joomlavisio، از زبانهای عربی و فارسی ساپورت می کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما دقت کنید اگه درست انجام بدید مشکلتون حل میشه چون من بازم تست کردم درست بود. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در خرداد 90 ممنون دوباره تست می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر