sangtirajeh 0 ارسال شده در خرداد 90 بسمه تعالی باسلام؛ من جوملا را نصب کردم ولی هنگامی که می خواهم به بخش مدیریت وارد شوم ، نام کاربری و پسوردم را که می زنم و کلید ورود به سایت را که کلیک می کنم باز هم دوباره به همان صفحه ورود به بخش مدیریت انتقال داده می شوم و هیچ خطایی مبنی بر این که نام کاربری و یا پسوردم را غلط وارد کرده باشم نمی دهد و همه را درست وارد می کنم (البته دو سه باری کل جوملا را پاک کردم و دوباره دانلود کردم و دوباره روی هاست نصب کردم اما درست نشد) من باید چه کار کنم تا بتوانم به بخش مدیریت وارد شوم؟ البته قبلش نیز خطای آپلود نشدن فایلی با نام configuration.php را نیز می داد که من کد های آن را به صورت دستی کپی کردم و جدا آپلود کردم ولی باز پیدا نکردم مشکل از کجاست/ به این میگن یک توضیح مفصل و کامل از مشکلات من منتظر راهنمایی های شما دوستان هستم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما با یه مرورگر دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل دارید. کش مرورگر و کش جوملا رو پاک کنید مشکلتون حل میشه اگه مشکل توی آپلود نباشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sangtirajeh 0 ارسال شده در خرداد 90 باسلام قبلش از فایر فاکس استفاده می کردم ولی حالا با اکسپلورر رفتم باز نشد به بخش مدیریت بروم مشکل حل نشده . . . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز شما پوشه install رو پاك كردين ؟؟؟ ( بعد از نصب ؟) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sangtirajeh 0 ارسال شده در خرداد 90 بله به صورت اتوماتیک که می خواستم پاک کند خطا می داد به صورت دستی پوشه install را پاک کردم باز مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bl4ck.Viper 31 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیر این جوملا رو در لوکال هم تست کنید اگر مشکل حل شد به احتمال زیاد مشکل از سرور هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به احتمال زیاد یه جای کار اشتباه می کنید!!! در صورت امکان اطلاعات هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا چک کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر