star4000 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به دوستان من از ماژولCamp26kwickvertislidmej15_stable برای منو ی سایتم استفاده کردم ولی تو اینترنت اکسپلورر منوها رو نمایش نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین بدید تا بررسی بشه در ادامه شما میتونید با قالب پیشفرض جوملا تست کنید ببینید درست کار میکنه به احتمال زیاد مشکل از قالبتون هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین بدید تا بررسی بشه در ادامه شما میتونید با قالب پیشفرض جوملا تست کنید ببینید درست کار میکنه به احتمال زیاد مشکل از قالبتون هست. موفق باشید. دوست عزیز تست کردم با قالب پیش فرض درست نشون داده میشه کجای قالب رو دستکاری کنم ؟ پس چرا تو فایرفاکس درست نشون داده میشه؟ جالب اینجاست در تمام موقعیت ها درست نمایش دادخ میشه غیر از left و right ؟ جالب اینجاست در تمام موقعیت ها درست نمایش دادخ میشه غیر از left و right ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز خدمتتون عرض کردم تا شما دموی آنلاین ندید نمیشه مشکلتون رو بررسی کرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر