iransky 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان ماژول یا کامپوننتی برای آموزش میخواستم ماژول های زیادی پیدا کردم ولی خیلی سخت بودن یکی از آنها رو به من معرفی کنید که آسان باشه کار کردن باهاش زبانش فرقی نداره انگلیسی باشه حتما امکانات ویدئویی داشته باشه و صوتی تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود فراوان از کامپوننت زیر استفاده کنید که یک سیستم اموزش و ازمون انلاین که خودم فارسیش کردم امکان قرار دادن فایل های صوتی و تصویری هم داره و دسته بندی کاربرانو ازمون انلاین و صدور گواهی نامه و..... http://forum.joomina.ir/thread-4189.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در خرداد 90 جالب اینجاست در تمام موقعیت ها درست نمایش دادخ میشه غیر از left و right ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز دموی آنلاین قرار بدید تا بررسی بشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر