رفتن به مطلب
sim

به مدیریت دسترسی ندارم

پست های پیشنهاد شده

با سلام

در طی چند روز گذشته همه سایتهای من که در یک سرور بود ه-ک شدند. البته ایراد از خود میزبان بود!!!

حالا همه سایتهایمان به درستی کار می کنند به جز یکی از آنها ، که ارور قالب سایت را می دهد. نکته ای که اینجاست این است که من وقتی می خواهم وارد مدیریت سایتم شود و قالبم را عوض کنم ، اصلا نمی توانم به مدیریت وارد شوم و فقط یک صفحه خالی و سفید به من نشان می دهد. در ضمن من از سی پنل قالبم را حذف و دوباره همنام قالب را آپلود کردم خود سایت درست شد ولی قسمت مدیریت همان شکل است

چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

يك بار پك كامل جوملا را در سايت خود اپلود و اكستركت كنيد و نصب نكنيد و فقط پوشه اينستال را حذف كنيد!

اگر صفحه مديريت اومد و نتونستيد وارد شويد با استفاده از اموزش تغيير پسورد ادمين پسورد خود را از طريق ديتابيس تغيير دهيد!

لینک به ارسال

ببخشید اگر من این کار را بکنم تکلیف کامپوننت ها و ماژول ها و پلاگین های نصب شده چه می شود ؟ چون با این کار مثلا پوشه کامپوننت من که چندین کامپوننت در آن نصب است تبدیل به همان پوشه کامپوننت دیفلت که کامپوننت های اولیه جوملا است می شود و درست است که این کامپوننت های نصب شده توسط من در دیتابیس وجود دارد ولی در داخل پوشه جدید دیگر این کامپوننت ها را ندارم

لینک به ارسال

سلام دوست عزیز

با کپی کردن پک کامل جوملا در روت و حذف فولدر instalation هیچ مشکلی برای کامپوننت ها و دیگر فایل های شما پیش نمیاد، چرا که این فایل ها در هاست یاقی مانده و عمل شما فقط یزور زسانی یا ترمیم فایل های خراب میباشد

و تمامی مشخصات کاربران و متن ها و .... در پایگاه داده ای شما قرار دارد

پیروز باشید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...