mohsen_blid 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من برای ثبت نام از alpha registration استفاده میکنم اما اما میخوام تو فرم ثبت نام یک تیبل دیگه باز کنم به نام شماره فیش و این شماره فیش بره تو قسمت مدیریت کاربران جلوی اسم طرف باشه تا بتونم جلوی نام هر کاربر فیش ثبت نامیش رو ببینم میشه کسی کمک کنه و راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوباره من رفتم سراغ فایل ها تونستم به محیط مدیریت کاربران تیبل خودم رو اضافه کنم و در قسمت کامپوننت کاربران (فایل مدل) و فایل کاربرها مدل کاربران رو در قسمت قیلطر فیلد ها اضافه کردم اما مشکلی دارم که چون بر اساس سورت کار می کنه یکی از تیبل ها غیب میشه و بهم میزنه م یخوام اون تابع سورت رو پیدا کنم اما هر چی گشتم پیدا نکردم همینطور متغییر گلوبال JGLOBAL ممنون میشم تو این دو موضوعات کمکم کنید می خوام یک فیلد اضافه کنم در تیبل کاربران هم فیلد رو اضافه کردم اما تا به الان اتفاقی نیافتاده جزء ایجاد یک فیلد به نام JGLOBAL_fish که باید نوشته بشه fish منتظر راهنماییتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر