smartiz 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام . من امروز "" نظر دهی جومینا - jcomment "" رو روی سیستمم آپلود کردم ولی وقتی آپلود کردم حالا هرچی صفحه باز می کنم بدون متن و عکس میاد . اگر بخوام نظر دهی فعال باشه صفحه سفیده و اگر فعال نباشه صفحه عادی و بدون مشکله فقط نظر دهی نداره ! لطفا در این رابطه کمک کنید . با تشکر یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 نسخه جوملا چنده ؟ مطمئنی افزونه با نسخه جوملات هماهنگه؟ با همه قالبها اینطوری میشه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smartiz 0 ارسال شده در خرداد 90 نسخه جوملا چنده ؟ مطمئنی افزونه با نسخه جوملات هماهنگه؟ با همه قالبها اینطوری میشه ؟؟ 1.5 نه مطمئن نیستم ؟ حالا باید چی کار کنم چه جوری 1.5 رو به 1.6 تغییر بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما باید از نسخه جوملاتون مطمئن باشید که افزونه همون رو نصب کنید مخصوصا با اومدن 1.6 برای آپگرید جوملا 1.5 به 1.6 زیاد بحث شده و حتی یه افزونه هم تو جومینا منتشر شده البته برای انتقال به 1.6 وسواس به خرج بدید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر