armin121 1 ارسال شده در تیر 89 دوستان من 2 تا از سایتهایی که داشتم رو با پکیج آپگرید جومفا به 1.5.18 ارتقا دادم. اما الان یک مشکلی پیش اومده و اینکه در موقع ثبت مطلب وقتی دکمه ثبت مطلب یا بکارگیری رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته. متاسفانه من هر 2 تا سایت رو هم آپگرید کردم و الان هر دو این مشکل رو دارند. لطفا کمک بفرمایید.(یکی از سایتهام انگلیسی و 1.5.8 بود و سایت دیگه فارسی و 1.5.11 بود) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 دوست عزیز یا با سرویس دهنده هاستت تماس بگیر بگو بک آپ رو برگردونند یا از خود سایت جوملا www.joomla.org یه نسخه ارتقا بگیر اجرا کن درست میشه ایشا الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در تیر 89 از دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در تیر 89 دوستان مشکل حل شد. عزیزانی که بعدا به این مشکل بر خواهند خورد توجه بفرمایند که همون اول اقدام به برگردوندن بک آپتون نکنید. من با یک browser دیگه و روی یک سیستم دیگه تست کردم مشکلی نبود. در واقع مشکل از browser ویندوز من بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jhfdgndfh 0 ارسال شده در آذر 93 با سـلام دوستان ممنون میشم کمک کنید در ارتقا جوملا ارور میده نمیشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید. لطفا قوانین را مطالعه کنید. سوال جدید خود را در تاپیک جدید بپرسید. در تاپیک جدید نیز ارور داده شده را درج کنید. موفق باشید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر