reza6367 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من کامپوننت سطح دسترسی رو دانلود کردم اما یک مشکل دارم. می خوام یک گروه کاربری ایجاد کنم که فقط بتونه اخبار وارد سایت کنه و بقیه مجموعه ها و بخش ها دسترسی نداشته باشه. اما وقتی که برای این گروه بخش اخبار و زیر مجموعه هاشو تعریف میکنم که قابل ویرایش باشن عمل نمیکنه و امکان اضافه کردن مطلب جدید در سایر بخش ها رو هم داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 سلام كار با اين كامپوننت پيچيدگي هاي خاصي داره. مي تونين آموزش هاي كامل رو در سايت زير ببينيد: http://www.blueflyingfish.com/noixacl/ (متاسفانه راهنمايي كه جومينا براي اين كامپوننت نوشته خيلي خلاصه و ناقصه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام پیشنهاد می کنم قبل از کار با این افزونه یک بک آپ کامل از سایتتون داشته باشید (دیتابیس + پوشه ها و فایلهای جوملا) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر